Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 05.02.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Išče se izdelovalec spletnega foruma

Podjetnik išče kvalitetnega in ugodnega izdelovalca foruma. Sam bi rad pri izdelavi vsaj delno sodeloval, da lahko po zaključenem delu sam nadaljuje s posodobitvami, spremembami in podobnem. Zahteve: moderen videz, uspešna blokada spam registracij in prispevkov, vgrajeni oglaševalski prostori, “thumb up” in “thumb down” gumbka na vsakem prispevku, slovenski jezik. 

Več informacij na forumu >> 

Naprodaj je posel, ki temelji na spletni strani

Podjetnik prodaja celoten posel, ki temelji na spletni strani. Gre za storitveno dejavnost, in sicer za prevoze ter selitve. V kompletu je domena, spletna stran, facebook stran, nekaj majic z napisom in nekaj opreme. Manjka torej samo še kombi. Spletna stran je sodobna, odzivna (mobile friendly) in optimizirana za iskalnike. Stran se uvršča visoko v Googlu na ključne besede, ki so za ta posel pomembne.

Več informacij na forumu >>

Spletna trgovina z modnimi pokrivali

Naprodaj je spletna trgovina, postavljena na sistemu OpenCart, z moškimi in ženskimi modnimi kapami. Ob nakupu prejmete: domeno spletne trgovine, registrirano 3.1.2015, spletno trgovino, postavljeno na sistemu OpenCart z moderno temo, kontakt do dobavitelja iz EU (izdelki so dostavljeni v maksimalno 5 dneh, tako da ni potrebe po zalogi) ter Facebook stran. Spletna trgovina še ni poslovala in se prodaja zaradi pomanjkanja časa.

Več informacij na forumu >>

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje