Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 17.02.2015

V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.

Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Išče se investitor za posel v Luki Koper

Podjetnik na našem forumu išče resnega investitorja za ustanovitev novega podjetja v Luki Koper in prevzem posla glede logistike. Investicija bi bila nakup približno 10 novih kamionov, 5 za kontejnerje in 5 za prevoz industrijskega plina. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je okrepčevalnica v Mariboru

Podjetnik prodaja dobro utečen posel v Mariboru. Gre za lokalno dobro prepoznano okrepčevalnico z izdelano ponudbo, oglaševanjem, personalom… Gre za enostaven prevzem dejavnosti in nadaljevanje le-te. Okrepčevalnica obratuje od oktobra 2012 dalje.

Več informacij na forumu >>

Priložnost za komercialiste

Iščejo se komercialisti za prodajo izdelkov po Sloveniji, lahko tudi tujini. Gre za širok asortiman – od lesenih izdelkov, pijač, kozmetike, tekstila, kar pomeni, da lahko izbirate med artikli, ki vam najbolj ustrezajo oziroma kjer imate že napeljane prodajne kanale.

Več informacij na forumu >>

Poslovni partner za nakup Krugerandov

Podjetnik išče poslovnega partnerja, ki bi skupaj z njim z vložkom v višini 30 tisoč evrov šel v nakup Krugerandov (zlatnikov – COINS) z vsebnostjo čistega zlata 1 oz. (unča). Za pridobitev ugodnih pogojev nakupa je potreben količinski nakup zlatnikov.

Več informacij na forumu >>

Oznake: , ,