Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 08.04.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Naprodaj je oprema za gostinstvo

Podjetnik zaradi pomanjkanja časa prodaja opremo za gostinstvo na koncertih in večjih prireditvah. Pod opremo spada 6 prenosnih enot za točenje pijač na dogodkih, 12 sodov iz nerjavečega jekla, 6 CO2 jeklenk, oprema za točenje in polnjenje sodov ipd. Oprema nima nikakršnih sledov uporabe in je zelo kvalitetna ter namenjena izključno profesionalni rabi. Zadostuje vsem potrebnim standardom. Podjetnik kupcu poleg vse potrebne opreme nudi tudi uvajanje. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je sladoledni kiosk z lastnim parkiriščem

Podjetnik prodaja sladoledni kiosk z lastnim parkiriščem v okolici Maribora tik ob prometni cesti Maribor – Ptuj. Gre za kvalitetno zgrajen kiosk z izolacijo v stenah in stropu. Kiosk stoji na najemniški zemlji z zelo ugodno najemnino. V kiosku je že vsa potrebna oprema (stroj za sladoled, vitrina, zamrzovalnik, hladilnik, drobni inventar ipd.) ter tudi material za proizvodnjo sladoleda v vrednosti cca. 2 tisoč evrov. Kupec bo prejel tudi dostop do aktivne Facebook strani z nekaj sto všečki. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna trgovina z nakitom

Naprodaj je že vpeljana spletna trgovina z nakitom Prstancek.si. Spletna trgovina prodaja kvaliteten srebrn nakit nemškega dobavitelja. Spletna stran je v celoti funkcionalna, registrirana je tudi domena za nastop na evropskem trgu. Zraven sodi Facebook stran z 2300 všečki, zaloga v vrednosti 3 tisoč evrov, približno 200 oblazinjenih kuvert za pošiljanje po pošti, dizajn za nalepke, račune in Facebook, veliko kosov kvalitetne darilne embalaže, skratka vse za nemoteno nadaljevanje poslovanja. 

Več informacij na forumu >>

Oznake: , ,