Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 05.05.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Brezplačen najem poslovnih prostorov v Ajdovščini

Podjetnik zaradi upada prometa v njegovi dosedanji dejavnosti podjetnemu posamezniku ali podjetju nudi dva poslovna prostora za brezplačno uporabo ali za kakršnokoli drugo sodelovanje z vašim programom. Poslovni prostori se nahajajo na zelo markantni lokaciji na glavni cesti skozi Ajdovščino. Imajo velike izložbe in lastno parkirišče. Primerni so za predstavništvo, prodajo, storitve, ipd. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna trgovina s stenskimi nalepkami

Podjetnik prodaja spletno trgovino, namenjeno prodaji stenskih nalepk. Postavljena je na sistemu OpenCart, ki je v Slovenskem jeziku in popolnoma preprost za uporabo. Ob nakupu prejmete spletno trgovino, domeno StenskaNalepka.com, kontakt do 2 dobaviteljev, Facebook stran (2945 všečkov), brezplačno gostovanje za 1 leto.

Več informacij na forumu >>

Prodaja se zaloga likalnikov za lase in strojčkov za striženje las

Podjetniku je zaradi enega izmed njegovih spletnih projektov ostalo nekaj zaloge, ki jo sedaj ugodno prodaja. Gre za 10 profesionalih likalnikov za lase in 2 profesionalna strižnika (strojčka za striženje) za lase v zelo lepem kovčku z nastavki, glavnikom, škarjami ipd. Cena za vse skupaj je samo 300 evrov. Izdelki so novi (nerabljeni) in imajo garancijo.

Več informacij na forumu >>


Oznake: , ,