Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 21.08.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Investitor išče poslovno priložnost

Investitor na našem podjetniškem forumu išče resen posel, v katerega bi lahko investiral kot solastnik podjetja. Zaželjena je Štajerska z okolico. Ponudbe z bilancami, odhodki, prihodki, branžo posla, višino željene investicije ipd. mu pošljite na njegov e-naslov. 

Več informacij na forumu >>

Ena kava na dan odnese uspeh stran >>

Naprodaj je spletna trgovina z ženskimi oblačili

Podjetniki zaradi pomanjkanja časa prodajajo utečeno spletno trgovino z ženskimi oblačili in dodatki. Komplet vsebuje spletno trgovino, postavljeno na opencart-u, domeno, dobavitelje, Facebook stran s 4850 všečki, Instagram profil, Twitter profil, ves prodajni material (bannerji, FB grafike, kartončki), pomoč pri začetku prodaje, bazo cca. 2000 mailov, zalogo v nabavni vrednosti cca. 1000 evrov in pogodbe z logisti GLS in Pošta Slovenije, material za pakiranje. Spletna trgovina je postavljena v treh jezikih (Slovenščina, Angleščina, Hrvaščina). 

Več informacij na forumu >>

Prodaja se spletna trgovina Nakitomanija.si z vso zalogo

Naprodaj je spletna trgovina Nakitomanija.si. Ponudba poleg spletne trgovine zajema še zalogo v vrednosti 3000 evrov, Facebook stran z 5800 všečki in Instagram profil s 700 sledilci. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletno podjetje

Podjetnik prodaja podjetje, ki vključuje uspešno in perspektivno spletno trgovino. Kot zagotavlja podjetnik, podjetje nima dolgov. 

Več informacij na forumu >>

Video: Zakaj je pozitivna naravnanost v podjetništvu prednost? >>


Oznake: