Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 03.09.2015
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo nekaj novih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate, za kaj gre, ter na forumu preverite tudi ostale zapise ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo oziroma mnenje.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Išče se serviser za GSM aparate in prenosnike

Podjetje iz Nove Gorice išče samostojnega serviserja z izkušnjami na področju popravil GSM aparatov, prenosnikov ipd. Nudijo dolgoročno sodelovanje, stranke in prostor v Novi Gorici. 

Več informacij na forumu >>

Podjetnik nudi pakiranje in pošiljanje paketov

Podjetnik iz Celja nudi pakiranje in pošiljanje paketov preko večih kurirskih služb za Slovenijo in tujino. Na voljo ima skladišče v velikosti 70 kvadratnih metrov z možnostjo širitve na 200 kvadratnih metrov. Ima tudi lasten kombi (VW Transporter), ki je namenjen prevozu robe. Skladišče je dostopno tudi s kamionom, po dogovoru je možen razklad z viličarjem. Skladišče je posebej ograjeno z visoko ograjo in varovano (Sintal).

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna stran

Podjetnik zaključuje z dejavnostjo (oddaja oz. najem avtodomov), zato za ugodno ceno prodaja obstoječo spletno stran, manjšo bazo podatkov in blagovno znamko (ki sicer ni zaščitena, a jo kot takšno tržijo že 6 let in so po njej dobro poznani).

Več informacij na forumu >>

Išče se poslovni partner, ki se zanima za modne trende

Podjetnik zaradi zasedenosti z ostalimi projekti v delo s spletno trgovino sprejme še enega partnerja, najraje pripadnico nežnejšega spola, ki ji moda in sledenje trendom niso odveč. Ima že kontakte z dobavitelji, dobil je prvo testno zalogo in preveril kvaliteto. V ozadju za spletno stran stoji ekipa,katera obvlada optimizacijo, marketing ipd. 

Več informacij na forumu >>

Oznake: , ,