Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 18.10.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Prodaja se del utečenega podjetja

Naprodaj je del podjetja z 20 letno tradicijo, ki vse skozi uspešno deluje na slovenskem tržišču. Podjetje se ukvarja s tiskom ter prodajo in dodelavo promocijskih daril in ostalih artiklov za podjetja, društva, šole… Nudijo vam stroje, stranke, dobavitelje, vzorce, dobro lokacijo v Celju in vas vpeljejo v posel, tako da lahko začnete z delom takoj.

Predvideni letošnji promet je cca 90.000 – 100.000 evrov neto brez kakršnega koli oglaševanja (samo obstoječe stranke). Podjetje prodajajo zaradi zdravstveni razlogov.

Več informacij o ponudbi >>

Naprodaj je spletna trgovina + vsa zaloga

Naprodaj je ena od prvih spletnih trgovin v Sloveniji z 9-letno tradicijo in prepoznavno podjetje/blagovna znamka s področja računalništva in modelarstva.

Nekaj podatkov:

  • Zaloga cca. 30.000 evrov (brez DDV)
  • Trenutno število izdelkov v spletni prodaji 50.000+
  • Registriranih uporabnikov / baza kupcev 9.000 +
  • Možni načini plačila: TRR, pravni zavezanci, izdajo račun
  • Izklicna cena: 9.900 evrov
  • Okvirno število dnevnih obiskov: 50-150
  • letni promet / letno cca. 35.000 evrov

Več informacij na forumu >>

Išče se interior designer

Ekipa podjetnikov po novem letu odpira podjetje, katerega glavna dejavnost bo oblikovanje notranjih prostorov. V svojo ekipo nameravajo sprejeti še nekoga, ki ga tovrstno področje zanima. Pogoj je, da ima vsaj osnovno znanje dizajna prostorov. 

Več informacij na forumu >>

Išče se tihi poslovni partner

Ekipa iz Maribora, ki bo v kratkem odprla d.o.o., išče tihega poslovnega partnerja, ki bo vložil finančna sredstva v podjetje. Obljubljajo, da se bo vložek že v prvem letu 2x povrnil. Vse podrobnosti vam predstavijo na sestanku, imajo že narejene vse finančne projekcije, znani so tudi dobavitelji. 

Več informacij na forumu >>


Oznake: