Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 28.02.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Nakup deleža konjeniškega podjetja

Podjetnik je zaradi širitve podjetja na evropska in bližnjevzhodna tržišča pripravljen prodati delež podjetja v zameno za investicijski kapital. Gre za konjeniško podjetje, ki ima zaradi narave tega športa velik potencial za širitev po svetu in večje zaslužke, saj so v konjeniškem športu večinoma prisotni ljudje z veliko denarja in z vezami na visokem nivoju.

Več informacij najdete na forumu >>

Inovativna franšizna storitev v Sloveniji

Inovator, ki je ustvaril lastno blagovno znamko za inovativno stroritev čiščenja po Sloveniji, išče resno osebo za investicijo in prevzem regije v Sloveniji – torej za nakup franšize. Ima že pripravljen celoten načrt investicij, predstavitev samega delovanja, stroje in načrt letnega fakturata za posamezno regijo, narejen po analizi in statističnih podatkih. V tujini storitev že žanje uspehe, pri nas pa je to področje zaenkrat še nedotaknjeno.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Nakup blagovne znamke

Lastniki so se odločili za prodajo blagovne znamke CombiMan in celotne platforme za opravljanje dejavnosti najema potniških in tovornih vozil, prevoze oseb in tovora ter selitve. Ker prodajo tako rekoč vse, lahko v primeru nakupa že takoj začnete z dejavnostjo in ustvarjate dobiček. Ponudba je primerna za vse, ki že razpolagajo z določenimi vozili ali pa za tiste, ki razmišljajo o vstopu v to dejavnost, so pred nakupom vozil, pa še nimajo izoblikovanega CGP-ja, pogodb in pridobljenih strank.

Več informacij najdete na forumu >>

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!


Oznake: , , , , ,