Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 01.12.2015

V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.

Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Zastopništvo za Shreddies spodnje perilo

Podjetnik je v začetku leta 2014 ustanovil d.o.o. in se z angleškim podjetjem Shreddies ltd. dogovoril za zastopništvo njihove blagovne znamke za področje Slovenije. Shreddies je angleška blagovna znamka revolucionarnega spodnjega perila, ki je edinstveno v svetu in na evropskih tleh nima konkurence. Namenjena je ljudem, ki imajo težave s flatulenco.

Zaradi preobilice dela in slabih povezav z medicinskimi in zdravstvenimi organizacijami v Sloveniji se je sedaj odločil prodati zastopništvo vključno s spletno trgovino, prodajno mrežo ter vsem materialom (spodnje perilo, reklamni material, etikete, embalažo…).

Več informacij na forumu >>

Išče se coworker v Grosupljem

Podjetnik, ki vodi spletno trgovino, ima v načrtu najeti pisarno v Grosupljem. Ker zase in za svojo ekipo ne potrebuje celotne pisarne, sedaj išče nekoga, ki bi bil pripravljen delati v coworkinguPisarna je v centru Grosuplja, parking zagotovljen.

Več informacij na forumu  >>

Naprodaj je spletna bio trgovina

Za manjši znesek podjetnika prodata spletno trgovino nekomu, ki bi ga to zanimalo. Na trgu je prisotna od septembra 2013. S trgovino sta se prenehala ukvarjati, ker jima takratna strategija in problem z ključnimi dobavitelji ni prinesla željenih rezultatov. 

V sklopu prodaje trgovine se torej preda: blagovna znamka, promocijski material, spletna trgovina, design, zaloga izdelkov, gostovanje za 1 leto + domena 8 mesecev, mailing lista, Facebook stran.

Več informacij na forumu >>


Oznake: