Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 16.05.2017
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dnevih pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si poleg teh na forumu pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
poslovna priložnost

poslovna priložnost

Prodaja posameznih spletnih produktov

Zaradi odhoda v tujino podjetniki ugodno prodajo:

1.) aktivno spletno trgovino, ustanovljeno leta 2009, brez zaloge (prodajate svoje artikle po vaši izbiri) – cena 1000 € + DDV
2.) aktivno spletno trgovino za zunanje partnerje, delujočo na bazi provizije – licitacije/dražbe – cena 500 € + DDV
3.) portal turističnih aranžmajev in izletov za zunanje partnerje na bazi provizije – cena 1700 € + DDV
4.) ali d.o.o v celoti, ki vključuje tudi nepremičnino z lastnimi apartmaji – (7 apartmajev), utečen posel od leta 1994 – cena po dogovoru

Navedene so izklicne cene. Kupec dobi račun z DDV, prodajalec je davčni zavezanec. Vse spletne opcije imajo tudi aktivne domene, ki so prav tako del prodaje in že vključene v ceno.

Več informacij na forumu >>

Ustanovitev spletne trgovine

Podjetnik išče osebo, ki bi bila pripravljena na sodelovanje pri odprtju spletne trgovine. Zaželjen je s.p., znanje iz photoshopa ali/in oblikovanja spletnih strani. Ponuja se sodelovanje pri odprtju in vzdrževanju spletne trgovine v zameno za znanje. V kolikor imate dovolj znanja iz tega podrocja in nekaj začetnega kapitala, se bo dobiček delilo.

Več informacij na forumu >>

Mehanizacija pohištva

Podjetnik, ki ima več poslovnih idej, išče poslovnega partnerja/investitorja za zagon podjetja. Sam premore tehnična znanja (obdelava materialov, elektro tehnika) in delo v delavnici, potrebuje pa nekoga, ki bi mu pomagal finančno ter s trženjem in birokracijo. Zaželjeno bi bilo, da se spozna na področje obdelave lesa, kovin in drugih materialov.

Več informacij na forumu >>

Oznake: