Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 24.02.2016
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Partnerstvo pri organizaciji otroških aktivnosti

Podjetnik išče partnerja ali investitorja pri organizaciji otroških aktivnosti: jogica, angleščina, plesne urice, tečaji… Zaželjena je praksa na tem področju ter dobre organizacijske sposobnosti. Lokacija v Ljubljani, v stanovanjskem naselju z ogromno ciljne skupine.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna trgovina Belikediva.com

Zaradi zaposlitve v tujini je naprodaj spletna trgovina Belikediva.com. Trgovina lepo dela, promet in ogledi rastejo. Prodajo za resnično nizko ceno, narejena je na Magento platformi. Za spletno trgovino so odšteli 1.800 €. Zraven priložijo tudi profesionalne slike za menjavo obstoječih. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je 20 odstotkov deleža v informacijskem startupu

Gre za skoraj 2 leti staro IT startup podjetje s petimi solastniki, ki se ukvarja z razvojem mobilnih aplikacij. Trenutno je objavljena spletna stran (cca 60.000 obiskovalcev mesečno, alexa rang 700k, pozitiven trend), plačljiva in brezplačna android aplikacija (skupaj 120.000 instalacij, trenutno 800+ dnevno, pozitiven trend) – na tematiko izobraževanja, globalno. Podjetje ima pisarno v Celju.

Podjetje je bilo dokapitalizirano pred 7 meseci v višini 30.000 eur. Prvi učinki dokapitalizacije bodo vidni v naslednjih mesecih – objava nove verzije. V novo verzijo je bilo vloženo ranga 1.750 razvojnih ur in predstavlja ogromen preskok v razvoju našega produkta. Hkrati pa tudi odpira vrata na iOS trg.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je trgovina z organsko kozmetiko

Podjetnica na forumu prodaja manjšo trgovino z organsko kozmetiko. Gre za vrhunske izdelke, stranke se vračajo, potrebno pa je še nekaj časa in marketinga, da se doseže večje število ljudi. Trgovina je locirana v centru Ljubljane, ampak na nekoliko bolj skriti uličici.

V ceno je vključeno:

  • pohištvo: izrisal priznan arhitet, naredil dober mizar, luči iz Arcadie so vredne 4.000 €
  • zaloga: cca 10.000 €
  • spletna stran: dobra in lepa, potrebuje pa še nekaj popravkov, vredna vsaj 2.000 €
  • prevodi opisov izdelkov, besedila za deklaracije, grafike, cene…
  • stand-up stojalo / pingvin, brošure, vrečke
  • Facebook stran s skoraj 3.000 všečki

Več informacij na forumu >>


Oznake: ,