Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 09.03.2016

V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.

Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Naprodaj spletna trgovina z nakitom

Zaradi redne zaposlitve podjetnice je naprodaj spletna trgovina z nakitom. Ta je narejena na Magento platformi, je kvalitetna in pripravljena za širitev dejavnosti. Cena 600 evrov vključuje zalogo, spletno trgovinodobavitelje, Facebook stran, dogovor s proizvajalko nakita za ekskluzivno prodajo in zastopanje v Sloveniji), nekaj profesionalnih slik.

Več informacij na forumu >>

Oddaja stroja v najem mlademu podjetju

Mlado podjetje, ki deluje na področju lesne industrije ter posredovanja pri prodaji lesnih sortimentov, zaradi prekinitve dela s hrvaškim podjetjem (menjava lastnika) išče poslovnega partnerja, ki bi kupil stroj ter jim ga dal v najem z možnostjo odkupa po 1 letu ali prej, seveda z dogovorjenimi procenti. V kolikor partner ne želi poslovno sodelovati, je možen tudi dogovor za posojilno pogodbo.

Več informacij na forumu >>

Prodaja se spletna trgovina Shanaya Fashion 

Naprodaj je spletna trgovina z oblačili Shanaya Fashion, narejena v Opencart-u. Prihodki v letu 2014 so znašali 234.000 eur. Od septembra lani je registriranih okoli 4.600 kupcev. Program ima urejen izvoz podatkov in naročil v računovodski program miniMAX. Od poletja se trgovina več ne reklamira in z njo v bistvu ne delamo več. Nekaj malega je še naročil brez reklame. Trgovina lahko takoj po prodaji nemoteno posluje dalje.

Več informacij na forumu >>


Oznake: ,