Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 11.05.2016
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Išče se komercialist za občasno delo

Išče se komercialist, ki bi poleg svojega rednega dela opravljal še dodatno delo. So sicer podjetje, ki se ukvarja z meroslovjem, v to spada prodaja ročnega merilnega orodja Mitutoyo, merilniki hrapavosti, konture in forme. Tržijo tudi druge priznane proizvajalce merilne opreme, poleg pa imajo v asortimaju še orodja za obdelavo kovin, svedre, rezkarje, ter navojne matice in trne.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletno podjetje

Prodaja se spletni posel: gre za modno trgovino z dnevno svežo ponudbo modnih oblačil, obutve in dodatkov. Namenjena je prodaji priznanih blagovnih znamk (lahko tudi druge mode).

Več informacij na forumu >>

Išče se investitor in poslovni partner

V donosen in utečen posel sprejmejo poslovnega partnerja s finančnim vložkom. V podjetju bi radi povečali promet in posledično tudi dobiček. Dobiček se plačuje redno (mesečno). Podjetje se ukvarja z internetnim marketingom.

Več informacij na forumu >>

Išče se poslovni partner: področje peletov

Podjetniki iščejo poslovnega partnerja, ki se ukvarja s prodajo ali veleprodajo pelet za kurjavo, sekancev in podobno. Lahko deluje na slovenskem ali tujem trgu, pogoj je le, da obratuje z več kamijoni mesečno.

Več informacij na forumu >>


Oznake: ,