Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 11.07.2016
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Gojenje konoplje

Podjetnik išče nekoga, ki bi bil pripravljen vložiti znesek v višini 2 tisoč evrov, da zadeva steče. Dobiček bi vložku primerno delil. Podjetnikov delež oziroma prispevek so obsežno znanje, bogate izkušnje in čas, ki ga je treba vložiti, da rožice lepo uspevajo in obrodijo. Ima razdelan načrt, kako bi proizvodnja in distribucija potekali. V mislih ima dobro organizirano operacijo, ki bi izbranim uporabnikom ponujala top storitev in vrhunske izdelke – od opojnih čajčkov do slastnih piškotkov v ličnih embalažah. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je EKO spletna trgovina

Trgovina lahko deluje brez lastnih zalog, oziroma z minimalnimi zalogami – vsi dogovori z dobavitelji so sklenjeni, dobavitelji so slovenski, ob nakupu prejmete še vpogled v zgodovino, kjer so razvidni tuji partnerji, nekateri so že izrazili zanimanje za ponovno sodelovanje. Trgovina v zadnjem času praktično nima naročil, saj se z njo nihče ne ukvarja – vsa energija in trud gre trenutno v razvoj in širitev primarne trgovine, ki se v prihodnjih mesecih močno širi. Cena je odvisna od paketa, za katerega se dogovorite – samo brand, dobavitelji, baza podatkov, trgovina, zaloga…

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je profesionalna spletna trgovina z nakitom

Podjetnik prodaja profesionalno spletno trgovino z nakitom. Razlog prodaje je pomanjkanja časa. Za končno ceno 1200 evrov dobite:

  • Profesionalno spletno stran v vrednosti cca 2000 evrov 
  • Zalogo nakita po dobavni ceni v vrednosti cca 2500 evrov
  • Facebook profil z več kot 20.000 sledilci v vrednosti 1500 evrov 
  • Okoli 150 darilnih škatlic 
  • Preostanek obloženih kuvert
  • 3 močne dobavitelje

Več informacij na forumu >>


Oznake: