Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 14.03.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Trženje izdelkov v Italiji

Podjetnik vsem zainteresiranim, ki imate zanimiv in konkurenčen produkt, ponuja prodajo in promocijo tega izdelka na italijanskem trgu. Ponudba zajema marketing, promocijo, lansiranje na tržišče, pa tudi optimizacijo spletnih strani, izdelavo spletnih strani in trgovin, trajno podporo kupcem, prevod spletnih strani v italijanščino, upravljanje socialnih omrežij ipd.

Več informacij najdete na MP forumu >>

Poslovni partner v podjetju

Podjetnik z odlično poslovno idejo išče poslovnega partnerja v podjetju, ki se bo ukvarjalo s storitvami telesne nege za moške in za ženske. Gre za podjetje z inovativnim pristopom, z nizko ceno in visoko kvaliteto pa bo storitev vsaj dva koraka pred konkurenco. Poslovni načrt je pripravljen, prav tako tudi finančni načrt za naslednjih 5 let. Podjetje lahko začne po ustanovitvi poslovati že v roku meseca dni. Podjetnik od poslovnega partnerja pričakuje 25-30 tisoč evrov denarnega vložka.

Več informacij najdete na MP forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Prodaja čebeljih izdelkov

Čebelar, ki se ukvarja z biodinamičnim čebelarstvom, išče manjše trgovinice z naravnimi pridelki ali podjetja, ki ponujajo tako imenovane domače košarice oz. zabojčke, da bi preko njih prodajal svoje izdelke. Gre predvsem za manj znane izdelke v Sloveniji oz. takšne, ki jih pri nas sploh še ni – npr. med v ekstra deviškem satju, cvetni prah v deviškem satju in podobno.

Več informacij najdete na MP forumu >>

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje