Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 10.10.2016
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dnevih pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si poleg teh na forumu pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Pixabay.com)

Craft pivovarstvo

Podjetnik išče poslovnega partnerja oziroma investitorja za panogo craft pivovarstva. Sam se s pivovarstvom ukvarja dobrih 5 let, ker pa bi rad iz hobija naredil posel, išče partnerja. Višina investicije je okrog 50.000 evrov.

Več informacij na forumu >>

Spletna trgovina

Zaradi službenih obveznosti podjetnik prodaja spletno trgovino. Vse je nared za opravljanje dejavnosti, prav tako je urejeno gostovanje ter domena. Obe sta že plačani. V ceno bi vključil vse dosedanje partnerje, lahko tudi dostavljalca paketov ter po želji tudi Facebook stran.

Več informacij na forumu >>

Spletna trgovina s prehranskimi dopolnili

Zaradi pomanjkanja časa saj se ukvarjamo še z dvema drugima projektoma prodajamo celotno spletno trgovino z zalogo, vsemi kontakti ter fb stranjo. Število e-mail kontaktov je okoli 13.500, ti so bili pridobljeni zakonito preko nagradnih iger, prijav preko spletne strani ipd.

Več informacij na forumu >>


Oznake: