Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 11.04.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Oddaja ali prodaja skladišča

Podjetje ima zaradi skrčenega obsega dela odvečen skladiščni prostor, ki ga sedaj ponujajo v prodajo. Ponujajo tudi možnost prevzema logistike za druga podjetja, pri čemer bi oni poskrbeli za skladiščenje, sprejemanje in odpošiljanje blaga za druga podjetja. Lokacija skladišča je Celje, v obrtno-industrijski coni, na dobrih 400 kvadratnih metrih.

Več informacij najdete na forumu >>

Franšiza – čiščenje klimatskih sistemov

Podjetnik na forumu ponuja možnost odkupa franšize za posamezno slovensko območje – regijo – za opravljanje dejavnosti čiščenja klimatskih prostorov z inovativnim pristopom, ki na slovenskem trgu še ni prisoten. Podjetnik ima pripravljen celoten finančni načrt in obljublja možnost zaslužka na slovenskem trgu. Podobna dejavnost v tujini deluje z izredno visokimi rezultati.

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Več informacij najdete na forumu >>

Poslovni partner – programer

Programer, ki je že napravil kar precej donosnih aplikacij, zaradi pomanjkanja časa in tudi želje po novem izzivu vabi k sodelovanju programerja z izkušnjami v C# kot novega poslovnega partnerja oz. lastnika podjetja. Za dizajn je poskrbljeno. Vse pravice in vsi pogoji glede delitve se overijo pri notarju.

Več informacij najdete na forumu >>


Oznake: , , , ,