Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 04.04.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Tržniki za Slovenijo ali tujino

Vztrajni in motivirani tržniki, ki iščejo priložnost, se lahko odzovete na oglas, ki se je pojavil na našem podjetniškem forumu. Družba 3IN Skupina d.d. namreč išče tržnike za inovativne projekte, ki jih ocenijo za globalno perspektivne. Za popolno zaščito poskrbijo v družbi. Finančni produkti se tržijo v Sloveniji, prodirajo pa tudi na tuje trge (Balkan, Italija, Avstrija), kjer že imajo veliko povpraševanje.

Več informacij najdete na MP forumu >>

Poslovni partner, ki ima izkušnje s kavnimi aparati

Podjetnik išče sodelavca z izkušnjami v polnjenju, servisiranju in inštalacijah vending kavnih aparatov. V kolikor bo vložen tudi kapital, postane solastnik podjetja, in sicer za denarne vložke od 10 tisoč evrov navzgor, drugače bi šlo za sodelovanje preko s.p. oz po dogovoru. Poslovanje se bo začelo predvidoma čez dva meseca, potrebno pa bo obiskati tudi izobraževanje o aparatu v tujini pred pričetkom dejavnosti.

Več informacij najdete na MP forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Poslovni partner oz. investitor

Mlado startup podjetje, ki je začelo iz čiste ničle, išče partnerja s finančnim in z managerskim zaledjem. Imajo dober produkt, ki je odlično predstavljen, prav tako imajo dobro retencijo samih naročnikov (70-odstotna). V temu trenutku delajo cca. 10 tisoč evrov prometa mesečno. Zelo radi bi razbremenili del ekipe, da bi delali tudi na drugih projektih, podjetje pa tudi prodajo z vsem “know how” in s kolektivom.

Več informacij najdete na MP forumu >>

Oznake: , , , , ,