Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 18.04.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Tržniki za timeGap

Ekipa timeGap išče novega sodelavca, in sicer tržnika (m/ž), ki bi prodajal timeGap ponudnikom v svojem okolju ali širše. Sodelovanje bo potekalo pogodbeno, plačilo bo stimulativno v obliki odstotka mesečne naročnine vsake stranke, ki jo tržnik pridobi. Ponujajo celostno grafično podobo, datoteke z brošurami za tisk, email@timeGap.eu in lastno programsko opremo za pregled strank in licenc. Izdelek je končan in preizkušen, z delom lahko tržnik prične takoj.

Več informacij najdete na forumu >>

Spletna stran s kontaktnimi lečami

Zaradi dela na ostalih projektih podjetniki prodajajo utečeno spletno stran s kontaktnimi lečami. Zaželeno je, da je kupec optik, ni pa pogoj. Izhodiščna cena 5 tisoč evrov. Po želji opravijo izobraževanje (enostavnega) upravljanja spletne strani. Spletna stran je lahko odličen dodaten mesečni zaslužek, z izvajanjem tedenskih aktivnosti (akcije, promocije…) pa seveda še več. Optiki imajo prednost, saj si zaradi ponudbe dodatnih storitev lažje dvignejo prepoznavnost in promet.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Investicija v mlado podjetje

Podjetnik išče posojilodajalca za polletni donos 25 odstotkov oz. letni donos 50 odstotkov. Tako velike obresti so ponujene, ker je od posojila odvisna širina poslovanja podjetja. Gre za znesek med 15 tisoč in 20 tisoč evri, odvisno od ponudnika. Posel je reden in z rednimi partnerji, ki so tudi redni plačniki. Kot garancija se piše življenjska polica in celotno premoženje mladega podjetnika.

Več informacij najdete na forumu >>

Oznake: , , , ,