Poslovni načrt 2.0

Avtor — 02.07.2007

Vsi, ki ste že kdaj pisali poslovni načrt, veste, da je to lahko precej naporno in predvsem organizacijsko zahtevno opravilo. Na spletu se je sedaj pojavila zanimiva storitev PlanHQ, ki precej olajša pisanje poslovnega načrta, poleg tega pa naredi celoten projekt še bolj zanimiv.

Poslovni načrt 2.0

Poslovni načrt 2.0

PlanHQ je spletna aplikacija, ki vodi podjetnika skozi faze nastajanja poslovnega načrta. V aplikacijo se enostavno vnašajo podatki o konkurenci, potencialnih trgih, glavnih ciljih, podjetniški ekipi itd. S PlanHQ podjetnik ali podjetniška skupina spremlja svoje poslovne in finančne informacije, nadzoruje časovne roke, primerja napovedan promet z dejanskim. Zelo priročna je tudi funkcija, ki omogoča investitorjem oziroma nadzornikom spremljanje poteka projekta.

Zagotovo največja prednost aplikacije je olajšanje skupinskega dela pri pisanju načrta. Vsak lahko do podatkov in informacij pride preko spleta, s čimer se zmanjšajo stroški in čas pisanja. Tako lahko precej enostavno pišete poslovni načrt s kolegom iz Nemčije, pri čemer vaju nadzoruje poslovni angel iz New York-a.

PlanHQ je na voljo v 30 dnevni brezplačni obliki oziroma proti plačilu (9-49$/mesec).

Preberite si tudi članek poslovni načrt.

 


Oznake: