Poslovni paket in posebna ponudba dolgoročnih kreditov SKB

Avtor Sponzorirano — 19.10.2007
Komentiraj!
Za vse podjetne v srednjih in malih podjetjih ter v zasebnih dejavnostih smo v SKB pripravili poseben poslovni paket. Ta nudi vsem, ki bodo v SKB do 15. decembra 2007 odprli transakcijski račun, številne ugodnosti.
Poslovni paket in posebna ponudba dolgoročnih kreditov SKB

Posebna ponudba kreditov velja do 30. oktobra 2007, vendar je zaradi vnaprej določenega obsega omejena.

In sicer, brezplačno vodenje transakcijskega računa in uporabo elektronske banke PRO SKB NET do 30. junija 2008, enoletno brezplačno odobritev poslovanja s poslovno MasterCard kartico in sklenitev prve pogodbe za limit na transakcijskem računu, za kratkoročni kredit ali revolving kredit. Ponudba obsega ugodnosti tudi za zaposlene v podjetjih ob prenosu njihovih računov na SKB banko, saj jim nudimo enoletno brezplačno vodenje osebnega računa in uporabo elektronske banke SKB NET-a.

Hkrati smo pripravili posebno ponudbo dolgoročnih kreditov (do 3 let) v evrih z ugodno fiksno obrestno mero (že od 6 %). Dolgoročni kredit bomo s hitrim postopkom odobrili tudi z nižjimi stroški.

Posebna ponudba kreditov velja do 30. oktobra 2007, vendar je zaradi vnaprej določenega obsega omejena. V SKB verjamemo, da jo bodo podjetni znali pravočasno izkoristiti!


Vir: SKB Banka

Prijavi se na e-novice!