Poslovni zajtrk New Thinking for Success for Slovenian Businesses

Avtor — 30.01.2015
Business Intelligence Center vabi na ekskluzivni poslovni zajtrk New Thinking for Success for Slovenian Businesses featuring Mark Turrell, ki bo 20. 2. 2015 v Tehnološkem Parku Ljubljana 19, blok B ob 8.30. Dogodek je namenjen managerjem, direktorjem in podjetnikom.
Poslovni zajtrk New Thinking for Success for Slovenian Businesses

Poslovni zajtrk New Thinking for Success for Slovenian Businesses

Mark je eden izmed prepoznavnejših Global Shaper-jev in Young leaderjev, nominiranih s strani World Economic Foruma, je podjetnik, ki je ustanovil več mednarodno delujočih podjetij in ki se je pravkar vrnil s srečanja v Davosu. Skupaj z Robinom Weningerjem, Global Shaperjem in podjetnikom (CEO, Leadership consultancy QWP) in Sanjo Šavel (Deloitte) bomo poslušali tri izjemne panele, nato pa se imeli priložnost udeležiti še Scaling delavnice z Mark-om.

Fokus poslovnega zajtrka bodo odgovori na sledeča vprašanja: What are the new clever ways to acquire customers and users, boost revenue and profit, and achieve challenging strategic goals? How to grow faster than via traditional growth paths? How to reach much bigger outcomes compared to the effort invested? Podrobnosti o dogodku najdete na tej povezavi.

Med drugim bo partner dogodka, Deloitte, na zajtrku poskrbel za t.i. ˝breakfast islands˝, kjer se boste lahko prijavili za brezplačni nasvet v omizju ˝tax˝, ˝legal˝ali ˝consulting˝!

Prijavite se čim prej na tej povezavi, število mest je omejeno.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku in je namenjen managerjem, direktorjem in podjetnikom.

Veselimo se srečanja in kopice novih poslovnih prijemov za vaš posel.

Oznake: , ,