Poslovno darilo za novoletne praznike: Macaroni

Avtor — 27.12.2013
Bliža se novo leto, s tem pa tudi čas, ko mnogi podjetniki že iščemo primerna darila, s katerimi bi razveselili svoje poslovne partnerje. Z obdarovanjem poslovnih partnerjev lahko storite letos podprete še slovensko podjetje!
Poslovno darilo za novoletne praznike: Macaroni

Letos za poslovna darila izberite slovenske izdelke (Vir slike: caspiangifts.com)

V Zavodu mladi podjetnik smo se letos odločili, da bomo s predstavitvijo privlačnih produktov slovenskih podjetij le-tem pomagali pri prodiranju na trg. 

Zato vas pozivamo: letos za poslovna darila izberite produkte slovenskih podjetij, ki jih (povečini) proizvajajo ali vsaj sestavljajo v Sloveniji! Tega pravila se bomo držali tudi mi.

Danes vam predstavljamo Macaronsi!

Macaronsi

Za izdelki, ki jih najdete na spletni strani macarons.sise skriva profesionalni kuhar, ki je skozi ustvarjanje jedi visoke francosko–italijanske kuhinje vzljubil macaronse.

Macaronsi, ki jih izdelujejo ročno, so polnjeni z 100% naravnimi polnili, saj menijo, da je na koncu le okus tisti, ki prepriča. Kupci lahko izbirajo med šestimi različnimi okusi (kokos, čokolada in whiskey, meta, pomaranča, sliva in burbonska vanilija), ki se ločijo po barvah. Macaronsi so privlačni na pogled, potešili ter osrečili pa bodo tudi najzahtevnejše brbončice vaših poslovnih partnerjev.

Več informacij in kontakt: Macarons >>

Preostale ideje za poslovno darilo: pivo PeliconCalypsoCrystalTwistball, planer Naravnik, Firma Kids, MojaČokolada

Oznake: