Pospeševalnik idej ITIME podpira mlade

Avtor — 21.01.2014
ITIME pospeševalnik idej ponovno odpira vrata in vabi vse mlade s podjetniškimi idejami, da pospešijo svoj razvoj ob pomoči izkušenih svetovalcev in mentorjev. Intenziven in praktično usmerjen podjetniški progam se bo zaključil s predstavitvijo najboljših projektov investitorjem!
Pospeševalnik idej ITIME podpira mlade

Pospeševalnik idej ITIME podpira mlade (Vir slike: itime.si)

Intenziven in praktično usmerjen program mladim podjetniškim talentom ponuja mentorstvo vrhunskih strokovnjakov, osebno svetovanje na področjih razvoja ideje, razvoja poslovnega modela in priprave investicijske dokumentacije ter možnost uporabe sodobne infrastrukture partnerjev Iniciative Start:up Slovenija.

“Pripravili smo sodoben, interaktiven in praktično naravnan program, ki bo sodelujočim ponudil vse potrebno, da v najkrajšem možnem času nadgradijo svojo podjetniško idejo do te mere, da bodo pripravljeni za predstavitev pred investitorji« je povedal Urban Lapajne iz Iniciative Start:up Slovenija, ki organizira in izvaja program.

Privlačne nagrade za najboljše

Tri zmagovalne ekipe, ki jih bo izbrala strokovna komisija, čaka privlačen paket nagrad, ki jim bo omogočil hitro uresničitev zastavljenih podjetniških ciljev.

Zmagovalne ekipe bodo prejele udeležbo na mednarodni konferenci PODIM, celodnevno delavnico z vrhunskim svetovno uveljavljenim strokovnjakom za razvoj startupov, možnost predstavitve pred mednarodnimi investitorji na PODIM Challenge, udeležba na mednarodni investicijski konferenci v Budimpešti, polletno brezplačno uporabo coworking prostora v Start:up Geek House, dostop do programa Microsoft BizSpark ter privlačne denarne in praktične nagrade.

Podjetniške ekipe lahko svojo prijavo oddajo na spletni strani www.itime.si do 27. januarja.  Predselekcijska komisija bo izmed vseh prijav izbrala 20 najboljših ekip, ki se bodo udeležile dvomesečnega intenzivnega programa. Ob koncu programa bo organizirana predstavitev pred glavno komisijo, ki bo izbrala tri zmagovalce.

ITIME organizirajo člani Iniciative Start:up Slovenija v partnerstvu z Microsoftovim inovacijskim centrom ter drugimi partnerji in programi.

Vir: ITIME

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje