Postani mladi podjetnik leta 2012!

Si lastnik ali delni lastnik mladega podjetja? Bi rad svojemu podjetju podaril nekaj dodatnega zagona? Pridobil ogromno praktičnih nagrad za boljše poslovanje podjetja? Svoje podjetje izpostavil v več slovenskih medijih? Postani mladi podjetnik leta 2012!
Postani mladi podjetnik leta 2012!

Postani mladi podjetnik leta 2012!

Zavod mladi podjetnik predstavlja izbor za mladega podjetnika leta. Izvedli ga bomo drugo leto zapored, lanski zmagovalec je postal Admir Latić. Več o njem in njegovem podjetju Endom d.o.o. si preberite v MP intervjuju.

Zakaj se prijaviti?

  • Zmagovalec prejme plaketo “ Mladi podjetnik leta 2012″,
  • Zmagovalec spozna izkušeno ekipo strokovnjakov na področju podjetništva, podjetniške svetovalce, izkušene podjetnike ter investitorje.
  • Tekmovanje je medijsko zelo odmevno, zmagovalec bo sodeloval v številnih intervjujih, predstavitvah – njegovo podjetje bo deležno veliko medijske podpore s strani Zavoda mladi podjetnik, medijskih partnerjev ter ostalih medijev.
  • Zmagovalec prejme mnogo praktičnih nagrad, ki so namenjene rasti podjetnika ter vzpodbudi njegovemu podjetju.

 

Na izbor se lahko prijavite vsi mladi podjetniki, ki ustrezate pogojem. Zmagovalca bomo razglasili na zaključnem izobraževanju Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Postani mladi podjetnik leta 2012! >>

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje