Postani mladi podjetnik leta 2012!

Si lastnik ali delni lastnik mladega podjetja? Bi rad svojemu podjetju podaril nekaj dodatnega zagona? Pridobil ogromno praktičnih nagrad za boljše poslovanje podjetja? Svoje podjetje izpostavil v več slovenskih medijih? Postani mladi podjetnik leta 2012!
Postani mladi podjetnik leta 2012!

Postani mladi podjetnik leta 2012!

Zavod mladi podjetnik predstavlja izbor za mladega podjetnika leta. Izvedli ga bomo drugo leto zapored, lanski zmagovalec je postal Admir Latić. Več o njem in njegovem podjetju Endom d.o.o. si preberite v MP intervjuju.

Zakaj se prijaviti?

  • Zmagovalec prejme plaketo “ Mladi podjetnik leta 2012″,
  • Zmagovalec spozna izkušeno ekipo strokovnjakov na področju podjetništva, podjetniške svetovalce, izkušene podjetnike ter investitorje.
  • Tekmovanje je medijsko zelo odmevno, zmagovalec bo sodeloval v številnih intervjujih, predstavitvah – njegovo podjetje bo deležno veliko medijske podpore s strani Zavoda mladi podjetnik, medijskih partnerjev ter ostalih medijev.
  • Zmagovalec prejme mnogo praktičnih nagrad, ki so namenjene rasti podjetnika ter vzpodbudi njegovemu podjetju.

 

Na izbor se lahko prijavite vsi mladi podjetniki, ki ustrezate pogojem. Zmagovalca bomo razglasili na zaključnem izobraževanju Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Postani mladi podjetnik leta 2012! >>

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje