Postani mladi podjetnik leta 2012!

Avtor — 18.04.2012
Si lastnik ali delni lastnik mladega podjetja? Bi rad svojemu podjetju podaril nekaj dodatnega zagona? Pridobil ogromno praktičnih nagrad za boljše poslovanje podjetja? Svoje podjetje izpostavil v več slovenskih medijih? Postani mladi podjetnik leta 2012!
Postani mladi podjetnik leta 2012!

Postani mladi podjetnik leta 2012!

Zavod mladi podjetnik predstavlja izbor za mladega podjetnika leta. Izvedli ga bomo drugo leto zapored, lanski zmagovalec je postal Admir Latić. Več o njem in njegovem podjetju Endom d.o.o. si preberite v MP intervjuju.

Zakaj se prijaviti?

  • Zmagovalec prejme plaketo “ Mladi podjetnik leta 2012″,
  • Zmagovalec spozna izkušeno ekipo strokovnjakov na področju podjetništva, podjetniške svetovalce, izkušene podjetnike ter investitorje.
  • Tekmovanje je medijsko zelo odmevno, zmagovalec bo sodeloval v številnih intervjujih, predstavitvah – njegovo podjetje bo deležno veliko medijske podpore s strani Zavoda mladi podjetnik, medijskih partnerjev ter ostalih medijev.
  • Zmagovalec prejme mnogo praktičnih nagrad, ki so namenjene rasti podjetnika ter vzpodbudi njegovemu podjetju.

 

Na izbor se lahko prijavite vsi mladi podjetniki, ki ustrezate pogojem. Zmagovalca bomo razglasili na zaključnem izobraževanju Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Postani mladi podjetnik leta 2012! >>

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje