Povabi.si – android Aplikacija

Povabi.si je slovenski servis, ki omogoča, da vsem povabljenim brezplačno razpošljemo SMS-vabilo, na katero preprosto odgovorijo z DA ali NE. Sami nato le še preverimo, koliko se jih je vabilu odzvalo in kdo se bo dogodka udeležil.
Povabi.si - android Aplikacija

Povabi.si – android Aplikacija

Se približuje veliki dogodek, ti pa ne veš kako ga izpeljati? Izkoristi spletni servis Povabi.si, ki ti omogoča enostavno organizacijo kakršnegakoli dogodka.

Preko spletne aplikacije Povabi.si povsem BREZPLAČNO razpošlješ vabila svojim prijateljem. In da, brezplačno lahko povabiš tudi 500 ljudi na svojo zabavo, pazi le, da bo torte dovolj za vse 😉

Povabljeni le na kratko odgovorijo z da ali ne – njihov odgovor na tvoje vabilo je zaračunan po uradnem ceniku njihovega mobilnega operaterja oz. brezplačen v primeru, da imajo zakupljen kakšen poseben paket, v katerem so vključeni tudi brezplačni SMSi. Na kratko – odgovor na tvoje vabilo prijatelja stane toliko kot če bi ti poslal navadno SMS sporočilo.

Ko so vabila razposlana, le še enostavno preveriš poročilo o tem, koliko se jih je na tvojo vabilo odzvalo pozitivno in komu ne bo uspelo priti. V primeru kakršnihkoli sprememb dogodka pa lahko o tem vse povabljence naknadno obvestiš.

Vabljeni, da organizirate dogodek (če tudi testni) in sporočite vaše mnenje: Povabi >>

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje