Povečajte promet na svoji spletni strani

Če želite povečati pritok obiskovalcev na vašo spletno stran se lahko poslužite ti. bookmarkinga prek spletnih socialnih medijev kot sta Digg ali Delicious, spletnih socialnih mrež kot sta Facebook ali Twitter, e-marketinga ali grajenja povezav. Vsekakor pa morate najprej poskrbeti za privlačno vsebinsko zasnovo.
Povečajte promet na svoji spletni strani

Kako na spletno stran pritegniti obiskovalce? (Vir: stwebdesigner.com)

Najprej razmislite zakaj želite pritegniti obiskovalce na spletno stran. Eden izmed razlogov je boljša uvrstitev na iskalnikih, vendar pa uporabnike na stran pritegne predvsem vsebina, ki je ključnega pomena. Ugotovite torej kaj od vas pričakujejo ciljne stranke in spletne vsebine prilagodite njihovim željam. Obiskovalcem zato ponudite zanimive, uporabne in unikatne vsebine ter poskrbite za privlačno osnovno spletno stran, ki jih bo prepričala, da ostanejo na vaši strani.

Med preprostejše načine povečevanja prometa na spletni strani spadajo socialni zaznamki ali ti. bookmarking. Z registracijo in objavo priporočil o vsebinah, za katere menite da bodo pritegnila uporabnike, na straneh kot sta Digg in Delicious, lahko na preprost način na svojo stran pritegnete obiskovalce. Enako naj naredijo tudi vaši prijatelji. Odličen način za povečanje prometa je tudi grajenje povezav (ti. link building).

Več dela boste imeli s spletnimi socialnimi mrežami kot sta Facebook ali Twitter, kjer boste porabili dosti več časa za pridobivanje oboževalcev, urejanje profila, ponudbo zanimivih in koristnih informacij ter interakcijo z ostalimi uporabniki.

Število obiskovalcev lahko povečate tudi z uporabo kot so zunanjih povezav (ti. baklinking), meta oznak ali zemljevida spletne strani (ti. sitemaps), ki bodo vplivala na boljšo uvrstitev spletne strani na iskalnikih, predvsem Googlu. Zatorej ne pozabite najprej strani indeksirati v Googlu in se nato takoj posvetiti Webmaster orodjem. Prav tako pa razmislite tudi o uporabi ti. RRS feeds.

Ker zgoraj opisane dejavnosti zahtevajo kar nekaj časa, lahko razmislite tudi o najemu podjetja specializiranega za povečevanje prometa na spletnih straneh, ali uporabi programov kot je Bookmarking demon, ki avtomatizira ti. bookmarking proces.

 

 

Vir: EntrepreneurConnect

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje