Povečanje prodaje

Vsako podjetje ne glede na velikost si želi dobička, zato je zelo pomembna prodaja, ki je ključ do višjega dobička in finačnega raja.
Povečanje prodaje

Dobra prodaja kjuč do uspeha.

Staro, vendar pomembno pravilo prodaje je, da je vsaka stranka pomembna. Tudi v primeru, da ne kupi našega izdelka (storitve), si lahko preko nje zagotovimo reference. Seveda pa je naš prvotni cilj prodaja izdelka in enkrat, ko imamo stranko se ji moramo sto odstotno posvetiti in ji prodati čim več naših izdelkov. Vedno moramo imeti v mislih kako izbiro stranke dopolniti s še dodatnimi produkti.

Strankam pri nakupu izdelkov vedno ponudite možnost ugodnejšega nakupa ali kakšne dodatne storitve. Vredno je razmisliti na kakšen način lahko kombinirate izdelke, pametno je prav tako pripraviti posebne ponudbe, ki jih lahko dodatno ponudimo. Posebne ponudbe pripravljajte za vse izdelke, tako da je vaša ponudba vedno raznolika, s tem pa stranke spoznajo vse vaše izdelke.

Postavite si želeni mesečni plan, ki ga želite doseči. Najprej preračunajte kolikšna je trenutna prodaja nato ta znesek zvišajte. Za bolj realen plan naredite analizo prodaje po urah, dnevih, mesecih, zaposlenih, lokacijah itd. To vam bo omogočilo vpogled v šibke točke prodaje, ki jih boste lahko popravili s posebnimi ponudbami. Svoje sodelavce usmerjajte in obveščajte sproti katerim izdelkom želite povečati prodajo. Kvaliteten kolektiv bo znal nevsiljivo stranki ponuditi vse izdelke in vedno prodati več kot en sam izdelek. Pri cenah upoštevajte dejstvo, da biti najcenješi ne pomeni vedno bajnih dobičkov, zato naj bodo vaše cene zmerne in vsak izdelek naj bo vreden svojega denarja.

 

Vir: Small Business

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje