Pozabite Youtube! Oglejte si te strani.

YouTube je očitno najbolj popularna stran za izmenjavanje video vsebin. Prav zaradi tega pa je toliko bolj na udaru avtorjev nelegalno objavljenih vsebin.
Pozabite Youtube! Oglejte si te strani.

Piratske strani po zgledu YouTube.

Tožba ter zahtevek po odstranitvi 100.000 vsebin v lasti korporacije Viacom in omejitve velikosti videov s strani YouTube, so sprožile nastanek manjših, podobnih strani, ki niso omejene in huje kršijo avtorska dela.

Na straneh kot so  DailymotionGoFishVeoh si lahko ogledate vse znane televizijske šove in nadaljevanke v enem posnetku. Allsp je zagotovo stran, ki je oboževalci Cartmana, Kennya in ostalih “zmešanih” otrok iz mesteca South Park ne smete spregledati.  VideoHybrid je stran zase. Na voljo imate ogromno zbirko filmov in tv oddaj. Stran celo vodi statistiko kolikorat so kršili avtorske pravice.

Ni znano ali MPAA ( Motion Picture Association of America), filmski studii in televizijske mreže ignorirajo “majhne ribe” ali pa te le ignorirajo DMCA ( Digital Millennium Copyright Act). Te strani se ne skrivajo pred zakonom, vanje pa so vložili tudi znani tvegani kapitalisti.

Vir:  TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje