Pozabite Youtube! Oglejte si te strani.

YouTube je očitno najbolj popularna stran za izmenjavanje video vsebin. Prav zaradi tega pa je toliko bolj na udaru avtorjev nelegalno objavljenih vsebin.
Pozabite Youtube! Oglejte si te strani.

Piratske strani po zgledu YouTube.

Tožba ter zahtevek po odstranitvi 100.000 vsebin v lasti korporacije Viacom in omejitve velikosti videov s strani YouTube, so sprožile nastanek manjših, podobnih strani, ki niso omejene in huje kršijo avtorska dela.

Na straneh kot so  DailymotionGoFishVeoh si lahko ogledate vse znane televizijske šove in nadaljevanke v enem posnetku. Allsp je zagotovo stran, ki je oboževalci Cartmana, Kennya in ostalih “zmešanih” otrok iz mesteca South Park ne smete spregledati.  VideoHybrid je stran zase. Na voljo imate ogromno zbirko filmov in tv oddaj. Stran celo vodi statistiko kolikorat so kršili avtorske pravice.

Ni znano ali MPAA ( Motion Picture Association of America), filmski studii in televizijske mreže ignorirajo “majhne ribe” ali pa te le ignorirajo DMCA ( Digital Millennium Copyright Act). Te strani se ne skrivajo pred zakonom, vanje pa so vložili tudi znani tvegani kapitalisti.

Vir:  TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje