Pozabite Youtube! Oglejte si te strani.

YouTube je očitno najbolj popularna stran za izmenjavanje video vsebin. Prav zaradi tega pa je toliko bolj na udaru avtorjev nelegalno objavljenih vsebin.
Pozabite Youtube! Oglejte si te strani.

Piratske strani po zgledu YouTube.

Tožba ter zahtevek po odstranitvi 100.000 vsebin v lasti korporacije Viacom in omejitve velikosti videov s strani YouTube, so sprožile nastanek manjših, podobnih strani, ki niso omejene in huje kršijo avtorska dela.

Na straneh kot so  DailymotionGoFishVeoh si lahko ogledate vse znane televizijske šove in nadaljevanke v enem posnetku. Allsp je zagotovo stran, ki je oboževalci Cartmana, Kennya in ostalih “zmešanih” otrok iz mesteca South Park ne smete spregledati.  VideoHybrid je stran zase. Na voljo imate ogromno zbirko filmov in tv oddaj. Stran celo vodi statistiko kolikorat so kršili avtorske pravice.

Ni znano ali MPAA ( Motion Picture Association of America), filmski studii in televizijske mreže ignorirajo “majhne ribe” ali pa te le ignorirajo DMCA ( Digital Millennium Copyright Act). Te strani se ne skrivajo pred zakonom, vanje pa so vložili tudi znani tvegani kapitalisti.

Vir:  TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje