Pozor, DURS ni pošiljatelj modre kuverte

DURS je pred dnevi na svoji spletni strani objavil sporočilo za javnost, kjer opozarja, da ni pošiljatelj modre kuverte z naslovom Davčni zakoni v Republiki Sloveniji. Gre namreč za goljufijo, s katero boste ob 10 EUR.
Pozor, DURS ni pošiljatelj modre kuverte

Pozor, DURS ni pošiljatelj modre kuverte. (Vir slike: sxc.hu)

Pred kratkim se je namreč dogajalo, da so nekateri davčni zavezanci po pošti prejemali naslovljeno pošiljko v modri kuverti z naslovom Davčni zakoni v Republiki Sloveniji, za katero je bilo potrebno ob dostavi plačati okoli 10 EUR. Zaradi vtisa, da gre za pošiljko DURS, so mnogi kuverto tudi prevzeli.

DURS je na spletni strani zapisal: “Davčna uprava Republike Slovenije obvešča vse davčne zavezance, da nikakor ni povezana s prodajo dostopa do spletnih strani www.davcnizakonivrepublikisloveniji.si. Poudarjamo, da pošiljatelj te pošiljke nikakor ni DURS in ob tem dodajamo, da je dostop do davčne zakonodaje absolutno brezplačen.”

Upamo, da niste kakšne podobne kuverte že prevzeli, v prihodnje pa previdnost ne bo odveč, saj so goljufi iz leta v leto bolj domiselni.

Vir: durs.gov.si

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje