Pozor, DURS ni pošiljatelj modre kuverte

DURS je pred dnevi na svoji spletni strani objavil sporočilo za javnost, kjer opozarja, da ni pošiljatelj modre kuverte z naslovom Davčni zakoni v Republiki Sloveniji. Gre namreč za goljufijo, s katero boste ob 10 EUR.
Pozor, DURS ni pošiljatelj modre kuverte

Pozor, DURS ni pošiljatelj modre kuverte. (Vir slike: sxc.hu)

Pred kratkim se je namreč dogajalo, da so nekateri davčni zavezanci po pošti prejemali naslovljeno pošiljko v modri kuverti z naslovom Davčni zakoni v Republiki Sloveniji, za katero je bilo potrebno ob dostavi plačati okoli 10 EUR. Zaradi vtisa, da gre za pošiljko DURS, so mnogi kuverto tudi prevzeli.

DURS je na spletni strani zapisal: “Davčna uprava Republike Slovenije obvešča vse davčne zavezance, da nikakor ni povezana s prodajo dostopa do spletnih strani www.davcnizakonivrepublikisloveniji.si. Poudarjamo, da pošiljatelj te pošiljke nikakor ni DURS in ob tem dodajamo, da je dostop do davčne zakonodaje absolutno brezplačen.”

Upamo, da niste kakšne podobne kuverte že prevzeli, v prihodnje pa previdnost ne bo odveč, saj so goljufi iz leta v leto bolj domiselni.

Vir: durs.gov.si

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje