Pravna pomoč na spletu

Poleg zdravniške pomoči, ki je na internetu na razpolago že dolgo časa, se zdaj razvija tudi baza podatkov pravne pomoči.
Pravna pomoč na spletu

Po nasvet ni več potrebno v pravno pisarno.

JDSupra.com je nova spletna stran z virtualno pravno knjižnico, ki omogoča pravnikom nekaj, kar je bilo do sedaj zelo neobičajno – objavljanje primerov svojega dela. Veliko teh dokumentov so članki in pisma, ki jih lahko razume vsak, ki želi pravno podlago, ki se nanaša na njegov problem, ali pa le želi najti pravnika, specialista na želenem področju.

Namen strani je ljudem ponuditi brezplačne (osnovne) informacije, s tem pa tudi usmeritev na koga se lahko obrnejo s svojimi težavami. Aviva Cuyer, ustanoviteljica strani, pravi, da kljub njeni zamisli ljudje še vedno potrebujejo odvetnike. Tako je lahko to tudi dobra reklama zanje. S primeri pa si lahko pomagajo tudi pravniki.

Spletna stran je na voljo od konca februarja, sodeluje pa z 200 majhnimi pisarnami pa vse do velikih družb kot sta Electronic Frontier Foundation in Cato Institute. Objavljanje dokumentov in objavljanje profilov je za sodelavce brezplačno, računajo pa 240 dolarjev na leto, če želijo ti dodati povezave, e-mail naslove ali spletne strani do svojih podjetij k profilu.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje