Pravna pomoč na spletu

Poleg zdravniške pomoči, ki je na internetu na razpolago že dolgo časa, se zdaj razvija tudi baza podatkov pravne pomoči.
Pravna pomoč na spletu

Po nasvet ni več potrebno v pravno pisarno.

JDSupra.com je nova spletna stran z virtualno pravno knjižnico, ki omogoča pravnikom nekaj, kar je bilo do sedaj zelo neobičajno – objavljanje primerov svojega dela. Veliko teh dokumentov so članki in pisma, ki jih lahko razume vsak, ki želi pravno podlago, ki se nanaša na njegov problem, ali pa le želi najti pravnika, specialista na želenem področju.

Namen strani je ljudem ponuditi brezplačne (osnovne) informacije, s tem pa tudi usmeritev na koga se lahko obrnejo s svojimi težavami. Aviva Cuyer, ustanoviteljica strani, pravi, da kljub njeni zamisli ljudje še vedno potrebujejo odvetnike. Tako je lahko to tudi dobra reklama zanje. S primeri pa si lahko pomagajo tudi pravniki.

Spletna stran je na voljo od konca februarja, sodeluje pa z 200 majhnimi pisarnami pa vse do velikih družb kot sta Electronic Frontier Foundation in Cato Institute. Objavljanje dokumentov in objavljanje profilov je za sodelavce brezplačno, računajo pa 240 dolarjev na leto, če želijo ti dodati povezave, e-mail naslove ali spletne strani do svojih podjetij k profilu.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje