Pravna pomoč na spletu

Poleg zdravniške pomoči, ki je na internetu na razpolago že dolgo časa, se zdaj razvija tudi baza podatkov pravne pomoči.
Pravna pomoč na spletu

Po nasvet ni več potrebno v pravno pisarno.

JDSupra.com je nova spletna stran z virtualno pravno knjižnico, ki omogoča pravnikom nekaj, kar je bilo do sedaj zelo neobičajno – objavljanje primerov svojega dela. Veliko teh dokumentov so članki in pisma, ki jih lahko razume vsak, ki želi pravno podlago, ki se nanaša na njegov problem, ali pa le želi najti pravnika, specialista na želenem področju.

Namen strani je ljudem ponuditi brezplačne (osnovne) informacije, s tem pa tudi usmeritev na koga se lahko obrnejo s svojimi težavami. Aviva Cuyer, ustanoviteljica strani, pravi, da kljub njeni zamisli ljudje še vedno potrebujejo odvetnike. Tako je lahko to tudi dobra reklama zanje. S primeri pa si lahko pomagajo tudi pravniki.

Spletna stran je na voljo od konca februarja, sodeluje pa z 200 majhnimi pisarnami pa vse do velikih družb kot sta Electronic Frontier Foundation in Cato Institute. Objavljanje dokumentov in objavljanje profilov je za sodelavce brezplačno, računajo pa 240 dolarjev na leto, če želijo ti dodati povezave, e-mail naslove ali spletne strani do svojih podjetij k profilu.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje