Pravočasno poskrbite za vaše terjatve!

Avtor — 03.06.2011
Imate težave z neplačniškimi podjetji? Se vam je že zgodilo, da plačila niste prejeli kljub nenehnemu opozarjanju? Razmišljate o vložitvi izvršbe ali pa ste mogoče izvršbo že vložili, denarja pa še kar ni? Kaj lahko podjetnik stori v takšnih primerih in kje naj prične?
Pravočasno poskrbite za vaše terjatve!

Pravočasno poskrbite za vaše terjatve!

Preden podjetniki sprejmejo posel, je zelo priporočljivo, da pregledajo bonitetne ocene naročnikov. V veliko primerih podjetniki tega ne storijo ali pa jim kljub dobri bonitetni oceni naročnik še vedno ne poravna fakture. Kaj storiti?

Z opominjanjem oziroma izvensodno izterjavo je potrebno pričeti takoj po zapadlosti dolga. Na spletni strani iPOM – Izterjava po meri, smo za podjetja pripravili spletno aplikacijo »Izterjaj si sam«, ki je popolnoma brezplačna. S pomočjo te aplikacije lahko podjetja sama poskrbijo za pravilen postopek izterjave dolgov, ki je izjemno učinkovit, v kolikor je voden sistematično.

Več o tem si lahko pogledate v videoposnetku.

Pri podjetju iPOM skrbimo za izterjavo problematičnih terjatev, ki niso poplačane kljub nenehnemu opozarjanju. Izterjava dolgov preko podjetja iPOM ne prinaša nobenih začetnih stroškov, saj smo plačani le v primeru, da smo uspešni pri poplačilu zapadlega dolga.

Z avtomatiziranim in preizkušenim procesom izterjav zagotavljamo nižje stroške opominjanja ter
hitrejša poplačila odprtih terjatev. Upnikom z večjim številom zapadlih terjatev ponujamo vso
podporo pri vseh korakih izterjevalnega procesa.

Več o postopku izterjav: iPOM – Izterjava po meri.


Oznake: