Pravočasno poskrbite za vaše terjatve!

Imate težave z neplačniškimi podjetji? Se vam je že zgodilo, da plačila niste prejeli kljub nenehnemu opozarjanju? Razmišljate o vložitvi izvršbe ali pa ste mogoče izvršbo že vložili, denarja pa še kar ni? Kaj lahko podjetnik stori v takšnih primerih in kje naj prične?
Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Preden podjetniki sprejmejo posel, je zelo priporočljivo, da pregledajo bonitetne ocene naročnikov. V veliko primerih podjetniki tega ne storijo ali pa jim kljub dobri bonitetni oceni naročnik še vedno ne poravna fakture. Kaj storiti?

Z opominjanjem oziroma izvensodno izterjavo je potrebno pričeti takoj po zapadlosti dolga. Na spletni strani iPOM – Izterjava po meri, smo za podjetja pripravili spletno aplikacijo »Izterjaj si sam«, ki je popolnoma brezplačna. S pomočjo te aplikacije lahko podjetja sama poskrbijo za pravilen postopek izterjave dolgov, ki je izjemno učinkovit, v kolikor je voden sistematično.

Pri podjetju iPOM skrbimo za izterjavo problematičnih terjatev, ki niso poplačane kljub nenehnemu opozarjanju. Izterjava dolgov preko podjetja iPOM ne prinaša nobenih začetnih stroškov, saj smo plačani le v primeru, da smo uspešni pri poplačilu zapadlega dolga.

Z avtomatiziranim in preizkušenim procesom izterjav zagotavljamo nižje stroške opominjanja ter
hitrejša poplačila odprtih terjatev. Upnikom z večjim številom zapadlih terjatev ponujamo vso
podporo pri vseh korakih izterjevalnega procesa.

Več o postopku izterjav: iPOM – Izterjava po meri.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje