Pravočasno poskrbite za vaše terjatve!

Imate težave z neplačniškimi podjetji? Se vam je že zgodilo, da plačila niste prejeli kljub nenehnemu opozarjanju? Razmišljate o vložitvi izvršbe ali pa ste mogoče izvršbo že vložili, denarja pa še kar ni? Kaj lahko podjetnik stori v takšnih primerih in kje naj prične?
Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Preden podjetniki sprejmejo posel, je zelo priporočljivo, da pregledajo bonitetne ocene naročnikov. V veliko primerih podjetniki tega ne storijo ali pa jim kljub dobri bonitetni oceni naročnik še vedno ne poravna fakture. Kaj storiti?

Z opominjanjem oziroma izvensodno izterjavo je potrebno pričeti takoj po zapadlosti dolga. Na spletni strani iPOM – Izterjava po meri, smo za podjetja pripravili spletno aplikacijo »Izterjaj si sam«, ki je popolnoma brezplačna. S pomočjo te aplikacije lahko podjetja sama poskrbijo za pravilen postopek izterjave dolgov, ki je izjemno učinkovit, v kolikor je voden sistematično.

Pri podjetju iPOM skrbimo za izterjavo problematičnih terjatev, ki niso poplačane kljub nenehnemu opozarjanju. Izterjava dolgov preko podjetja iPOM ne prinaša nobenih začetnih stroškov, saj smo plačani le v primeru, da smo uspešni pri poplačilu zapadlega dolga.

Z avtomatiziranim in preizkušenim procesom izterjav zagotavljamo nižje stroške opominjanja ter
hitrejša poplačila odprtih terjatev. Upnikom z večjim številom zapadlih terjatev ponujamo vso
podporo pri vseh korakih izterjevalnega procesa.

Več o postopku izterjav: iPOM – Izterjava po meri.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje