Pravočasno poskrbite za vaše terjatve!

Imate težave z neplačniškimi podjetji? Se vam je že zgodilo, da plačila niste prejeli kljub nenehnemu opozarjanju? Razmišljate o vložitvi izvršbe ali pa ste mogoče izvršbo že vložili, denarja pa še kar ni? Kaj lahko podjetnik stori v takšnih primerih in kje naj prične?
Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Preden podjetniki sprejmejo posel, je zelo priporočljivo, da pregledajo bonitetne ocene naročnikov. V veliko primerih podjetniki tega ne storijo ali pa jim kljub dobri bonitetni oceni naročnik še vedno ne poravna fakture. Kaj storiti?

Z opominjanjem oziroma izvensodno izterjavo je potrebno pričeti takoj po zapadlosti dolga. Na spletni strani iPOM – Izterjava po meri, smo za podjetja pripravili spletno aplikacijo »Izterjaj si sam«, ki je popolnoma brezplačna. S pomočjo te aplikacije lahko podjetja sama poskrbijo za pravilen postopek izterjave dolgov, ki je izjemno učinkovit, v kolikor je voden sistematično.

Pri podjetju iPOM skrbimo za izterjavo problematičnih terjatev, ki niso poplačane kljub nenehnemu opozarjanju. Izterjava dolgov preko podjetja iPOM ne prinaša nobenih začetnih stroškov, saj smo plačani le v primeru, da smo uspešni pri poplačilu zapadlega dolga.

Z avtomatiziranim in preizkušenim procesom izterjav zagotavljamo nižje stroške opominjanja ter
hitrejša poplačila odprtih terjatev. Upnikom z večjim številom zapadlih terjatev ponujamo vso
podporo pri vseh korakih izterjevalnega procesa.

Več o postopku izterjav: iPOM – Izterjava po meri.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje