Predavanje Zavoda mladi podjetnik: Dobra ideja – Izziv za podjetnika in investitorja

Sezono podjetniških izobraževanj Zavod mladi podjetnik odpira z dogodkom, kjer bo potekalo soočenje investitorja in prejemnika investicije. Na okrogli mizi bosta stališča investitorja in podjetnika predstavila Jure Mikuž, direktor RSG Kapital d.o.o. in Štefan Furlan, direktor Optilab d.o.o..
Predavanje Zavoda mladi podjetnik: Dobra ideja - Izziv za podjetnika in investitorja

Študentska Arena vabi tudi letos.

Na okrogli mizi bosta stališča investitorja in podjetnika predstavila Jure Mikuž, direktor RSG Kapital d.o.o. in Štefan Furlan, direktor Optilab d.o.o..

Ključni izziv za podjetnika z dobro poslovno idejo je prepričati investitorja, da ima njegov poslovni model zadosten potencial na tržišču. Za investitorja na drugi strani je večni izziv pridobiti možnost vlaganja v podjetje z velikim potencialom rasti. Okrogla miza bo razkrila stališča in ključne točke v pogledih obeh strani, podjetnika s poslovno idejo in investitorja, ki išče priložnosti za investicijo.

Predavanje bo potekalo na Gospodarskem razstavišču. Vabljeni ste, da se nam pridružite v torek, 14. oktobra ob 16. uri.

 

Pijave na okroglo mizo sprejemamo do zapolnitve mest na prijave@mladipodjetnik.si.

Vabljeni!

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje