Predavanje Zavoda mladi podjetnik: Dobra ideja – Izziv za podjetnika in investitorja

Sezono podjetniških izobraževanj Zavod mladi podjetnik odpira z dogodkom, kjer bo potekalo soočenje investitorja in prejemnika investicije. Na okrogli mizi bosta stališča investitorja in podjetnika predstavila Jure Mikuž, direktor RSG Kapital d.o.o. in Štefan Furlan, direktor Optilab d.o.o..
Predavanje Zavoda mladi podjetnik: Dobra ideja - Izziv za podjetnika in investitorja

Študentska Arena vabi tudi letos.

Na okrogli mizi bosta stališča investitorja in podjetnika predstavila Jure Mikuž, direktor RSG Kapital d.o.o. in Štefan Furlan, direktor Optilab d.o.o..

Ključni izziv za podjetnika z dobro poslovno idejo je prepričati investitorja, da ima njegov poslovni model zadosten potencial na tržišču. Za investitorja na drugi strani je večni izziv pridobiti možnost vlaganja v podjetje z velikim potencialom rasti. Okrogla miza bo razkrila stališča in ključne točke v pogledih obeh strani, podjetnika s poslovno idejo in investitorja, ki išče priložnosti za investicijo.

Predavanje bo potekalo na Gospodarskem razstavišču. Vabljeni ste, da se nam pridružite v torek, 14. oktobra ob 16. uri.

 

Pijave na okroglo mizo sprejemamo do zapolnitve mest na prijave@mladipodjetnik.si.

Vabljeni!

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje