Predavanje Zavoda mladi podjetnik: Dobra ideja – Izziv za podjetnika in investitorja

Sezono podjetniških izobraževanj Zavod mladi podjetnik odpira z dogodkom, kjer bo potekalo soočenje investitorja in prejemnika investicije. Na okrogli mizi bosta stališča investitorja in podjetnika predstavila Jure Mikuž, direktor RSG Kapital d.o.o. in Štefan Furlan, direktor Optilab d.o.o..
Predavanje Zavoda mladi podjetnik: Dobra ideja - Izziv za podjetnika in investitorja

Študentska Arena vabi tudi letos.

Na okrogli mizi bosta stališča investitorja in podjetnika predstavila Jure Mikuž, direktor RSG Kapital d.o.o. in Štefan Furlan, direktor Optilab d.o.o..

Ključni izziv za podjetnika z dobro poslovno idejo je prepričati investitorja, da ima njegov poslovni model zadosten potencial na tržišču. Za investitorja na drugi strani je večni izziv pridobiti možnost vlaganja v podjetje z velikim potencialom rasti. Okrogla miza bo razkrila stališča in ključne točke v pogledih obeh strani, podjetnika s poslovno idejo in investitorja, ki išče priložnosti za investicijo.

Predavanje bo potekalo na Gospodarskem razstavišču. Vabljeni ste, da se nam pridružite v torek, 14. oktobra ob 16. uri.

 

Pijave na okroglo mizo sprejemamo do zapolnitve mest na prijave@mladipodjetnik.si.

Vabljeni!

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje