Predavanje Zavoda mladi podjetnik: Dobra ideja – Izziv za podjetnika in investitorja

Sezono podjetniških izobraževanj Zavod mladi podjetnik odpira z dogodkom, kjer bo potekalo soočenje investitorja in prejemnika investicije. Na okrogli mizi bosta stališča investitorja in podjetnika predstavila Jure Mikuž, direktor RSG Kapital d.o.o. in Štefan Furlan, direktor Optilab d.o.o..
Predavanje Zavoda mladi podjetnik: Dobra ideja - Izziv za podjetnika in investitorja

Študentska Arena vabi tudi letos.

Na okrogli mizi bosta stališča investitorja in podjetnika predstavila Jure Mikuž, direktor RSG Kapital d.o.o. in Štefan Furlan, direktor Optilab d.o.o..

Ključni izziv za podjetnika z dobro poslovno idejo je prepričati investitorja, da ima njegov poslovni model zadosten potencial na tržišču. Za investitorja na drugi strani je večni izziv pridobiti možnost vlaganja v podjetje z velikim potencialom rasti. Okrogla miza bo razkrila stališča in ključne točke v pogledih obeh strani, podjetnika s poslovno idejo in investitorja, ki išče priložnosti za investicijo.

Predavanje bo potekalo na Gospodarskem razstavišču. Vabljeni ste, da se nam pridružite v torek, 14. oktobra ob 16. uri.

 

Pijave na okroglo mizo sprejemamo do zapolnitve mest na prijave@mladipodjetnik.si.

Vabljeni!

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje