Prednosti mobilnega oglaševanja

Prodajni oddelki v podjetjih iščejo vedno nove možnosti oziroma kanale, kjer bi lahko oglaševali določene izdelke ali storitve. Zato smo se v podjetju Ms3 d.o.o odločili, da vam ponudimo nekaj novega: skupno aplikacijo za email in SMS/MMS marketing v enem!
Prednosti mobilnega oglaševanja

Prenovljen sistem e-Poštar

Spletna aplikacija e-postar.com se uspešno uporablja že 3 leta in z uporabo le-te je vsak mesec poslanih več kot 20 milijonov promocijskih sporočil v kar štirih državah. Ker želimo svoje storitve dvigniti na višji nivo in ponuditi strankam doseg preko dodatnega kanala, smo v e-Poštarja vključili tudi možnost mobilnega oglaševanja.

Prednosti mobilnega oglaševanja

1.) Cena – enotna cena za 640 znakov

Če pri SMS oglaševanju upoštevamo doseg in stopnjo odprtih / prebranih sporočil, je to zelo ugodna priložnost. Cene se začnejo pri 0,04€ na sporočilo, če zakupite več sporočil pa se cena spusti vse do samo 0,02€ na sporočilo.

Poudariti velja tudi enotno ceno za dolžino kar štirih SMS-ov, kar pomeni, da za 640 znakov plačate le ceno enega sporočila. Omogočeno je tudi pošiljanje MMS sporočil z multimedijsko vsebino in dodatno 640 znakov besedila za isto ceno. Za ogled cenika kliknite tukaj: Cenik SMS marketing.

2.) Delež prebranih sporočil – »open rate«

Pri mobilnem oglaševanju je delež odprtih sporočil (ang. open rate) precej precej višji, kot je to na primer pri email marketingu. Praktično vsak prejemnik odpre in prebere sporočilo, tako da je dostop do vseh uporabnikov zelo visok, cena na ogled pa zelo nizka, če primerjamo druge prodajne kanale.

3.) Hiter in kvaliteten doseg strank

Ljudje imajo svoje mobilne telefone običajno vedno pri sebi, zato je pri mobilnem marketingu doseg zelo hiter, v manj kot minuti lahko 1000 strank dobi vašo ponudbo in se že sprehodi po vaši spletni strani, ali pa vam vrnejo klic oz. sporočilo. E-Poštar za dostavljanje SMS-ov uporablja zmogljivosti Telekoma Slovenije, kar zagotavlja visoko, več kot 99 % dostavljivost.

Prav tako e-Poštar omogoča personalizacijo naziva pošiljatelja, kjer se namesto telefonske številke prikaže samo naziv pošiljatelja. S tem gradite tudi na samem imenu vaše blagovne znamke in prepoznavnosti.

4.) Natančno merljivi podatki

V primerjavi z ostalimi prodajnimi kanali, kjer je težje meriti dejanski odziv, ima mobilno oglaševanje prednost, saj lahko takoj izvemo, koliko prejemnikov je sporočilo prebralo oz. nanj odgovorilo ali kliknilo na QR kodo v MMS sporočilu itd.

Vabimo vas, da se registrirate z enostavnim obrazcem tukaj: http://www.e-postar.com/registracija

Omogočamo vam test aplikacije s polno funkcionalnosti, popolnoma brez obveznosti.

V kolikor imate vprašanja glede mobilnega marketinga, email marketinga ali aplikacije nasploh, nas enostavno pokličite na telefon 0590 53 901 ali nam pošljite email:

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje