Predstavi idejo in sestavi popolno ekipo

Avtor — 07.11.2014
Po zelo uspešnem prvem in drugem dogodku v sklopu platforme Cofinder, sedaj ta organizira že tretji dogodek »Sestavi svojo ekipo«. Dogodek je namenjen vsem, ki iščejo soustanovitelja za svojo idejo.
Predstavi idejo in sestavi popolno ekipo

Predstavi idejo in sestavi popolno ekipo

Kdaj: 21. novembra 2014 ob 17h

Kje: Hekovnik, Teslova ulica 30, 1000 Ljubljana

Organizator: Cofinder & Hekovnik s pomočjo Startup jobs in Simobila

Prijavnina:

  • Ekipe, ki predstavljajo idejo: 20 evrov
  • Posamezniki, ki bi želeli postati soustanovitelji: 5 evrov

Rok za prijavo: 21. november 2014

Nagradni sklad: 2 tisoč evrov

Dobra ekipa je temelj uspešne podjetniške poti, zato bi pri Cofinderju želeli čim več podjetnim posameznikom omogočiti navezovanje stikov in s tem sestavljanje ekip, ki bodo sposobne pripeljati svoje projekte do realizacije.

Nekaj izjav preteklih udeležencev

»Cofinder dogodki so zelo učinkovit način spoznavanja pravih ljudi.« Andraž Logar, 3FS

»Super je bilo, ker spoznaš prave ljudi, ki želijo delati s tabo. Našli smo web developerja, s katerim smo dopolnili ekipo.« Matej Gaser, Nizkocenovci.si

»Sprva sem bil skeptičen glede predstavitve ideje, ampak sedaj, ko pogledam nazaj, je bila udeležba vredna vsakega centa.« Blaž Sašek, Pametni lonček

Kaj je Cofinder?

Cofinder je startup na misiji, da med sabo poveže podjetniško skupnost. Vsem z dobro idejo želijo pomagati priti do ekipe, ki bo sposobna ustvariti uspešno podjetje. Na ta način bi radi pripomogli k napredku družbe in omogočili inovativnim posameznikom, da naredijo prvi korak v svet podjetništva.

Ideja se je porodila konec oktobra 2012, v resnem razvoju pa je od jeseni 2013. Pogost problem v podjetništvu je v pravem trenutku najti ljudi s pravimi znanji za realizacijo poslovne priložnosti.

Njihova platforma je namenjena tako tistim, ki imajo le idejo, ali pa že delujočim ekipam, ki jim manjka oseba s specifičnim znanjem. Njihov cilj je rešili problem iskanja zanesljive ekipe v katerikoli fazi projekta na enostaven in učinkovit način.

Vir: Cofinder


Oznake: , ,