Pregled tehnološkega dogajanja

V preteklem tednu so si pozornost zaslužili Trendrr z uvedbo brezplačnega API sledenja, Yahoojeva direktorica Carol Bartz, ki je kljub boleznim dosegala odlične delovne rezultate in novi Zune HD medijski predvajalniki.
Pregled tehnološkega dogajanja

Carol Bartz, ena izmed vodilnih pri podjetju Yahoo je dokazala, da lahko prenese marsikaj. Premagala je raka in prestala zamenjavo kolena, medtem pa je dosegala tudi odlične delovne rezultate.

Trendrr, ki omogoča sledenje dogajanja na socialnih mrežah, med svojo brezplačno ponudbo dodaja dvosmerni API vmesnik in namerava avtomatizirati spremljanje poročil o dogajanju.

Tumblr je uvedel novo funkcijo, ki ob pregledovanju brezplačnih blogov s klikom na povezavo prikaže naključno izbrani blog. Problem je le, da je aplikacija na las podobna StumbleUpon-ovi.

Ne preveč dobre novice prihajajo tudi od podjetja Cisco, kjer za prvo četrtletje napovedujejo za okoli petnajst odstotkov nižje prihodke in padec delnic.

Spomnimo se tudi, da je pred dvanajstimi leti Microsoft investiral 150 milijonov dolarjev v Apple, ki je na svojih računalnikih najprej uporabljal brskalnik Internet Explorer. Izkazalo se je, da je zaradi počasnega delovanja brskalnik za Macove računalnike neprimeren, zato so na Applu raje razvili svoj brskalnik Safari.

Nazadnje pa se splača omeniti tudi nove Zunove HD medijske predvajalnike, ki poleg odličnega dizajna ponujajo tudi uporaben brskalnik.

 

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje