Pregled tehnološkega dogajanja

V preteklem tednu so si pozornost zaslužili Trendrr z uvedbo brezplačnega API sledenja, Yahoojeva direktorica Carol Bartz, ki je kljub boleznim dosegala odlične delovne rezultate in novi Zune HD medijski predvajalniki.
Pregled tehnološkega dogajanja

Carol Bartz, ena izmed vodilnih pri podjetju Yahoo je dokazala, da lahko prenese marsikaj. Premagala je raka in prestala zamenjavo kolena, medtem pa je dosegala tudi odlične delovne rezultate.

Trendrr, ki omogoča sledenje dogajanja na socialnih mrežah, med svojo brezplačno ponudbo dodaja dvosmerni API vmesnik in namerava avtomatizirati spremljanje poročil o dogajanju.

Tumblr je uvedel novo funkcijo, ki ob pregledovanju brezplačnih blogov s klikom na povezavo prikaže naključno izbrani blog. Problem je le, da je aplikacija na las podobna StumbleUpon-ovi.

Ne preveč dobre novice prihajajo tudi od podjetja Cisco, kjer za prvo četrtletje napovedujejo za okoli petnajst odstotkov nižje prihodke in padec delnic.

Spomnimo se tudi, da je pred dvanajstimi leti Microsoft investiral 150 milijonov dolarjev v Apple, ki je na svojih računalnikih najprej uporabljal brskalnik Internet Explorer. Izkazalo se je, da je zaradi počasnega delovanja brskalnik za Macove računalnike neprimeren, zato so na Applu raje razvili svoj brskalnik Safari.

Nazadnje pa se splača omeniti tudi nove Zunove HD medijske predvajalnike, ki poleg odličnega dizajna ponujajo tudi uporaben brskalnik.

 

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje