Pregled tehnološkega dogajanja

Tokrat si preberite kaj se dogaja s Facebookom, tveganimi kapitalisti, iPhoneom in drugimi.
Pregled tehnološkega dogajanja

Tehnologija ves čas napreduje.

Proti Facebooku je bila zaradi klik prevar, ki se v zadnjem času pojavljajo na omrežju, vložena tožba.

Po podatkih Silicon Valley Venture Capitalist Indexa, ki meri zadovoljstvo tveganih kapitalistov, se med njih počasi vrača optimizem.

Z Googlovo aplikacijo Google Maps je sedaj mogoče ugotoviti kje se nahaja vaš računalnik.

Tehnološko napreduje tudi Apple, saj njihovi najnovejši patenti razkrivajo, da se bo morda naslednja generacija iPhoneov ponašala z aplikacijami kot so prepoznava obraza in predmetov ter spreminjanje glasu.

Ameriški časopis New York Times razmišlja o tem, da bi za mesečni dostop do svoje spletne strani zaračunal pet dolarjev.

V podjetju News Corp. so se odločili, da bodo do konca recesije bolj preudarni z denarjem.

Za varčevanje so se odločili tudi v video-chat podjetju TokBox, kjer so odpustili polovico svojih inženirjev.

Problemov s sredstvi pa nima kitajski oblikovalec pametnih telefonov Borgs, ki je od Norwesta pridobil sredstva v višini 17.4 milijona dolarjev.

Dobro gre tudi podjetju Gawker, kjer so opazili 35 odstotni porast prihodkov iz oglaševanja in se zato odločili, da nagradijo pisce blogov z največ ogledi.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje