Pregled tehnološkega dogajanja

Apple nas bo kmalu razveselil z novim tabličnim računalnikom, industrija video iger kljub dobrim rezultatom v recesiji že peti mesec zapored doživlja upad, pojavljajo pa se tudi predvidevanja o milnem mehurčku na področju mikrofinanciranja.
Pregled tehnološkega dogajanja

Tehnologija nas spremlja na vsakem koraku.

Na trg prihaja novi Applov tablični računalnik, ki se bo ponašal z 10- palčnim zaslonom in obliko večjega iPhona. Na voljo bo najverjetneje v prihodnjem letu z ali brez spletne kamere in po ceni od 700 do 900 dolarjev.

Industrija video iger je v ZDA po petih mesecih še vedno v težavah, njeni dohodki pa so v primerjavi z enakim časovnim obdobjem lani nižji za 14 odstotkov.

Microsoft zapušča oglaševalski direktor Brian McAndrews, ki se bo preizkusil kot direktor na čelu družbe tveganega kapitala Madrona.

Intel se je pri oblikovanju virtualnih oblačil in modnih dodatkov zaradi njihovih kompleknejših oblik odločil za sodelovanje s Fashion Research Institute.

Poročajo pa tudi o morebitnem mehurčku na področju mikrofinanc, ki se v imenu boja proti revščini ukvarja s posojanjem manjših vsot revnim. Ker se je področje izkazalo za dobičkonosno privlači vse več investitorjev, ki redke kredibilne posojilojemalce bombardirajo s posojili, ki jih morda nikoli ne bodo mogli odplačati.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje