Pregled tehnološkega dogajanja

V preteklem tednu so se začela pojavljati ugibanja o sodelovanju med Applom in Facebookom, Flickr je z izbrisom parodije o predsedniku Obami poskrbel za njeno še večjo popularnost, prav tako pa je prišlo do razveljavitve obsodbe Gregorya Reyesa.
Pregled tehnološkega dogajanja

Ali so govorice o sodelovanju med Applom in Facebookom resnične?

Flickr je z izbrisom parodije o predsedniku Obami, ki je nastala s predelavo naslovnice časopisa Time, poskrbel za njeno še večjo priljubljenost.

Čeprav se je doslej Apple uspešno izogibal sodelovanju tako s Facebookom kot s Twitterjem, so se zaradi objave posnetka uporabe iTunes na Facebooku začela pojavljati ugibanja o sodelovanju med Applom in Facebookom.

Zaradi napake tožilstva je prišlo tudi do razveljavitve obsodbe Gregorya Reyesa, bivšega direktorja podjetja Brocade Communications Systems, zato se bo sojenje še enkrat ponovilo.

Prav tako pa je tožbo proti svojemu nasledniku Elonu Musku opustil izumitelj električnega avtomobila ter soustanovitelj in direktor podjetja Tesla Motors Martin Eberhard.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje