Pregled tehnološkega dogajanja

V preteklem tednu so se začela pojavljati ugibanja o sodelovanju med Applom in Facebookom, Flickr je z izbrisom parodije o predsedniku Obami poskrbel za njeno še večjo popularnost, prav tako pa je prišlo do razveljavitve obsodbe Gregorya Reyesa.
Pregled tehnološkega dogajanja

Ali so govorice o sodelovanju med Applom in Facebookom resnične?

Flickr je z izbrisom parodije o predsedniku Obami, ki je nastala s predelavo naslovnice časopisa Time, poskrbel za njeno še večjo priljubljenost.

Čeprav se je doslej Apple uspešno izogibal sodelovanju tako s Facebookom kot s Twitterjem, so se zaradi objave posnetka uporabe iTunes na Facebooku začela pojavljati ugibanja o sodelovanju med Applom in Facebookom.

Zaradi napake tožilstva je prišlo tudi do razveljavitve obsodbe Gregorya Reyesa, bivšega direktorja podjetja Brocade Communications Systems, zato se bo sojenje še enkrat ponovilo.

Prav tako pa je tožbo proti svojemu nasledniku Elonu Musku opustil izumitelj električnega avtomobila ter soustanovitelj in direktor podjetja Tesla Motors Martin Eberhard.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje