Prenovljene spletne strani mladipodjetnik.si

Kot ste verjetno opazili, prenovili smo naše spletne strani.
Prenovljene spletne strani mladipodjetnik.si

Prenovljen portal mladipodjetnik.si.

Poleg grafične prenove smo portal tudi vsebinsko prenovili. Razdelili smo ga na tematske sklope, ki pokrivajo vsa pomembna podjetniška področja.

V ustanovitvi podjetja si lahko ogledate vse informacije o tem kako ustanoviti različne oblike podjetja. Od ustanovitve s.p. in d.o.o. ter preoblikovanja iz ene oblike podjetja v drugo, do nasvetov pri ustanovitvi podjetja.

Področje računovodstva pokriva računovodsko tematiko: tu si lahko ogledate članke s področja davkov in računovodstva, hkrati pa tudi kratko predstavitev računovodskih partnerjev, ki vam jih priporočamo.

Področje poslovanja je namenjeno predstavitvi poslovanja podjetja: tu najdete nasvete, ki vam omogočajo bolj uspešno poslovanje.

Naslednje področje je pridobivanje sredstev: v tem področju si lahko ogledate nekaj člankov, ki vas usmerijo pri pridobivanju sredstev, hkrati pa si lahko ogledate tudi seznam naših partnerjev, ki ponujajo različne oblike financiranja.

Na portalu najdete tudi področja marketing, internet ter osebne finance v katerih je kar nekaj koristnih vsebin.

V prihodnjih dneh bo portal doživel še nekaj manjših popravkov.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje