Prenovljene spletne strani mladipodjetnik.si

Kot ste verjetno opazili, prenovili smo naše spletne strani.
Prenovljene spletne strani mladipodjetnik.si

Prenovljen portal mladipodjetnik.si.

Poleg grafične prenove smo portal tudi vsebinsko prenovili. Razdelili smo ga na tematske sklope, ki pokrivajo vsa pomembna podjetniška področja.

V ustanovitvi podjetja si lahko ogledate vse informacije o tem kako ustanoviti različne oblike podjetja. Od ustanovitve s.p. in d.o.o. ter preoblikovanja iz ene oblike podjetja v drugo, do nasvetov pri ustanovitvi podjetja.

Področje računovodstva pokriva računovodsko tematiko: tu si lahko ogledate članke s področja davkov in računovodstva, hkrati pa tudi kratko predstavitev računovodskih partnerjev, ki vam jih priporočamo.

Področje poslovanja je namenjeno predstavitvi poslovanja podjetja: tu najdete nasvete, ki vam omogočajo bolj uspešno poslovanje.

Naslednje področje je pridobivanje sredstev: v tem področju si lahko ogledate nekaj člankov, ki vas usmerijo pri pridobivanju sredstev, hkrati pa si lahko ogledate tudi seznam naših partnerjev, ki ponujajo različne oblike financiranja.

Na portalu najdete tudi področja marketing, internet ter osebne finance v katerih je kar nekaj koristnih vsebin.

V prihodnjih dneh bo portal doživel še nekaj manjših popravkov.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje