Preverite svoj poslovni načrt

Avtor Borut Borštnik — 10.08.2009
Komentiraj!
JAPTI predstavlja SAT PRO - brezplačno spletno orodje, ki podjetnikom nudi uravnoteženo mnenje o poslovnosti njegovega poslovnega načrta.
Preverite svoj poslovni načrt

JAPTI predstavlja orodje za preverbo poslovnega načrta.

Za uporabo spletnega orodja mora imeti podjetje že izdelan poslovni načrt. Z obstoječim poslovnim načrtom mu je omogočeno, da preveri, kakšne so njegove naložbene priložnosti skozi oči investitorja.

Orodje vas bo intuitivno vodilo skozi posamezne faze vašega poslovnega načrta in vam pomagalo z nasveti za njegovo izboljšanje. Končni rezultati so dosegljivi takoj v tabelarični, grafični in tekstualni obliki. Preskus orodja traja od 30 do 50 minut, odvisno od tega kako natančno izdelan poslovni načrt ima podjetnik.

Za brezplačen dostop do orodja potrebujete geslo, ki ga pridobite prek elektronske pošte na naslov: scki@japti.si. V zahtevku za geslo navedite naziv in sedež podjetja.  

Orodje SAT PRO je spletno orodje, ki je bilo razvito v projektu Gate2Growth, ki ga podpira Evropska komisija. Namenjen je podpori inovativnim evropskim podjetnikom in strokovnjakom, ki želijo pospeševati inovativnost. Prevod in brezplačne licence je zagotovil JAPTI prek programa Slovenski center za konkurenčnost in inovativnost.    

Do orodja dostopate prek naslednje spletne povezave.

 

Prijavi se na e-novice!