Pridi in mi operi avtomobil!

Marsikateri startup poskuša rešiti bolečino uporabnika in startup Go Wash My Car je eden takšnih. Kot že s svojim imenom pove, bo do uporabnika delavec prišel in mu opral avto. Vas že zanima, kdaj bi se lahko naročili? Na to bo potrebno še malce počakati.
Pridi in mi operi avtomobil!

Go Wash My Car je trenutno na voljo le v Londonu (Vir slike: Go Wash My Car).

Če imate avto in pametni telefon, potem lahko stvari vzamete v svoje roke. Umazan avto in iskanje priložnosti, kdaj bi ga lahko oprali? Kadarkoli in kjerkoli, je vodilo startupa, ki je razvilo platformo Go Wash My Car.

Če živite v bloku, potem veste, kako težko je najti priložnost, da odpeljete svoj avto v pranje. Doma nimate prostora ali pa bi pri tem motili sosede, avtopralnice pa so predrage, poleg tega ste takrat vezani na čakanje avtomobila.

Zdaj bodo oprani le avtomobili v Londonu

Startupi dandanes vse bolj rešujejo probleme povprečnega človeka in Go Wash My Car (pojdi in mi operi avto, op. p.) je vsekakor eden takšnih. Po pralnici, frizerju in drugih storitvah smo komaj čakali tovrstno! Razveselili se jo bodo le Londončani, morda pa v kratkem pride tudi do nas.

Na voljo tudi hitrejša storitev

Storitev Go Wash My Car omogoča uporabniku, da naroči pranje avtomobila kjerkoli in kadarkoli. Prek spletne platforme uporabnik izpolni nekatere podatke kot na primer registrsko številko, model avtomobila in leto izdelave, barvo avtomobila, nato pa že izbira, kaj točno si želi. Notranje, zunanje čiščenje … Želite čist avto takoj? Tudi za to je gumb, ki bo sicer uporabnika malce bolj udaril po žepu, si pa lahko vsak uporabnik povsem priročno izbere datum in uro pranja.

Zakaj je Go Wash My Car dobrodošla storitev? Zato, ker –razen v primeru, da naročite notranje čiščenje – vam ni potrebno čakati na storitev. Pranje brez čakanja – kako? Startupu ste vendarle dali vse informacije v obrazcu na spletni strani, za zunanje čiščenje pa tako ali tako ne potrebujejo vaših ključev. Priporočljivo je le, da ga parkirate na takšnem mestu, kjer ga bodo lahko očistili. Vas mika v London, mar ne?

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje