Pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

Na Ekonomski fakulteti v Ljubljani bo 14. januarja 2015 potekal prvi letošnji MP dogodek z naslovom Lastno podjetje? Zakaj pa ne! Najprej boste slišali dve navdihujoči zgodbi, sledile pa bodo konkretne informacije za bodoče podjetnike. Udeležba je brezplačna.
Pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

Pridite na MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

1. Til Pleterski in Klemen Ptičak: Od študija ekonomije do najboljšega burgerja v Sloveniji

Til in Klemen, finalista izbora Mladi podjetnik leta 2014, sta diplomirana ekonomista. Po zaključku študija sta zaradi splošne gospodarske situacije in razmišljanja izven običajnih okvirov kaj kmalu začela razmišljati o drugačni karierni poti. Prvi projekt ni šel po pričakovani poti, se je pa z njegovo pomočjo razvil trenutni projekt, ki ga mlada ekipa razvija: Hood Burger.

2. Anže Miklavec: GOAT MUG zgodba

Anže Miklavec je mladi podjetnik, ki se že nekaj let uspešno ukvarja s prodajo fizičnih produktov v maloprodaji in veleprodaji, tako v fizičnih trgovinah kot tudi prek spleta. Zadnji izmed produktov je GOAT MUG, večkrat uporaben lonček za kavo, ki je oblikovalsko zelo dovršen. Produkt je še v fazi prototipa, ki ga je ekipa razvila s pomočjo 3D tiskalnika. Za financiranje razvoja produkta so se odločili izkoristiti plaftormo za množično financiranje Kickstarter, prek katere so za svoj produkt zbrali neverjetnih 458.071 dolarjev.

Prijavite se na brezplačen MP dogodek >>

3. Lojze Bertoncelj: Imate idejo? Realizirajte jo v MP šoli!

Imate idejo, ki bi jo radi uresničili? Na kratko vam bomo predstavili program MP šole: gre za projekt, ki bo v letu 2015 eden izmed naših najpomembnejših projektov. Druga MP šola se prične v sredo 21.1.2014 v Tehnološkem parku Ljubljana.

4. Lea Bevčič (Krasula d.o.o.), ustanovitev podjetja

Po dveh motivacijskih zgodbah in predstavitvi MP šole bodo sledili konkretni nasveti za delo. Naslednje predavanje bo razkrilo korake ustanovitve podjetja in na kaj morate biti pri njih pozorni. 

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje