Prihaja Google Wave

Google predstavlja nov elektronski poštni predal, ki so ga poimenovali e-mail prihodnosti. Ta enakovredno pokriva tako komunikacijsko funkcijo kot funkcijo dela z dokumenti.
Prihaja Google Wave

Google Wave, e-mail prihodnosti.

Google je na konferenci v San Franciscu predstavil Google Wave in ga poimenoval e-mail prihodnosti. Ta združuje vse funkcije ki jih ima gmail ter mu dodaja nove. Združili so komunikacijsko namembnost z delom v obogatenih tekstovnih formatih, slikah, videih, mapah in več. Tako posamezniku ne bo potrebno delati posebej v Google Docs, kot do sedaj, saj bo vse imel Google Wave. Vsak udeleženec v pogovoru ali projektu, bo lahko pisal kjerkoli v tekstu, urejal vsebino in dodajal nove sodelujoče v proces dela.

Zaradi vseh naštetih možnosti bo poskrbljeno tudi za preglednost, tako da bo vse vstavke in popravke mogoče preveriti po avtorju glede na čas urejanja. Vsa komunikacija pa bo potekala v realnem času.

Med drugim so si pri izdelavi sposodili nekaj funkcij Gmaila, Facebooka in Twitterja. Wave naj bi razumel tudi kontekst besedila, tako da bo napačno napisano besedo sam popravil, ne le predlagal alternative. Vsekakor gre za pomemben napredek, saj so bazo besed povezali z internetom, ki jim omogoča povezovanje v besedne zveze in fraze. Kot kaže gre za zelo uporaben pripomoček, ki bo nepogrešljiv pri delu na daljavo.

Google Wave je trenutno še v razvojni fazi, tako da za uporabo širši javnosti še ni dostopen. Datum javne predstavitve še ni znan, vendar pravijo da bo še letos.

 

Vir: Google

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje