Prihaja Google Wave

Google predstavlja nov elektronski poštni predal, ki so ga poimenovali e-mail prihodnosti. Ta enakovredno pokriva tako komunikacijsko funkcijo kot funkcijo dela z dokumenti.
Prihaja Google Wave

Google Wave, e-mail prihodnosti.

Google je na konferenci v San Franciscu predstavil Google Wave in ga poimenoval e-mail prihodnosti. Ta združuje vse funkcije ki jih ima gmail ter mu dodaja nove. Združili so komunikacijsko namembnost z delom v obogatenih tekstovnih formatih, slikah, videih, mapah in več. Tako posamezniku ne bo potrebno delati posebej v Google Docs, kot do sedaj, saj bo vse imel Google Wave. Vsak udeleženec v pogovoru ali projektu, bo lahko pisal kjerkoli v tekstu, urejal vsebino in dodajal nove sodelujoče v proces dela.

Zaradi vseh naštetih možnosti bo poskrbljeno tudi za preglednost, tako da bo vse vstavke in popravke mogoče preveriti po avtorju glede na čas urejanja. Vsa komunikacija pa bo potekala v realnem času.

Med drugim so si pri izdelavi sposodili nekaj funkcij Gmaila, Facebooka in Twitterja. Wave naj bi razumel tudi kontekst besedila, tako da bo napačno napisano besedo sam popravil, ne le predlagal alternative. Vsekakor gre za pomemben napredek, saj so bazo besed povezali z internetom, ki jim omogoča povezovanje v besedne zveze in fraze. Kot kaže gre za zelo uporaben pripomoček, ki bo nepogrešljiv pri delu na daljavo.

Google Wave je trenutno še v razvojni fazi, tako da za uporabo širši javnosti še ni dostopen. Datum javne predstavitve še ni znan, vendar pravijo da bo še letos.

 

Vir: Google

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje