Prihaja Konferenca PODIM 2015!

Avtor — 16.04.2015
Vabljeni na konferenco PODIM 2015, dvodnevno, intenzivno izobraževalno-motivacijsko podjetniško izkušnjo ter eno največjih konferenc o inoviranju, podjetništvu in sodobnih poslovnih praksah v Alpe-Adria regiji. Na odru se bo zvrstilo več kot 50 top govornikov s skoraj vseh kontinentov sveta.
Prihaja Konferenca PODIM 2015!

Prihaja Konferenca PODIM 2015! (Vir: podim.org)

Konferenca PODIM 2015 bo tokrat na sporedu 13. in 14. maja v Mariboru. Svoje zgodbe o uspehu in znanja bodo delili podjetniki iz Silicijeve dolineinvestitorji iz New Yorka, Londona, Nemčije in drugih evropskih držav, socialni podjetniki iz Indije in Azije ter celo podjetniki in upravljavci skladov iz Bližnjega vzhoda.

Kako iz nič zgraditi globalno uspešen startup? Kako se predstaviti velikemu podjetju? In kaj poganja korporativno podjetništvo?

dveh intenzivnih dneh konference s štirimi vzporednimi programi boste lahko pridobili najsodobnejše podjetniško in poslovno znanje ter poiskali odgovore na številna pomembna vprašanja:

  • Kako profesionalno voditi start-up in hitro rastoče podjetje?
  • Kako start-up podjetje pripravi predstavitev za veliko podjetje in obratno?
  • Kaj danes poganja korporativno in notranje podjetništvo?
  • Katere so dobre prakse marketinga v start-up in uveljavljenih podjetjih?
  • Kako doseči maksimum svojega osebnega in podjetniškega potenciala? 

Na konferenci bodo predstavljene tudi druge teme, kot na primer, kako bodo v prihodnosti zaznamovale svet najsodobnejše tehnologije, kaj je to produktni management in zakaj socialno podjetništvo vse bolj pridobiva na pomenu. 

POPUST za bralce! Ob prijavi vpišite kodo “MP2015” in prejeli boste 20-odstotni popust. Prijava >>

Kdo je kdo v Alpe-Adria regiji?

Konferenca PODIM je konferenca Alpe-Adria regije. Iz večjih mest Italije, Hrvaške in Avstrije bodo za start-up ekipe organizirani avtobusni ali ‘shuttle’ prevozi na konferenco PODIM, na katerih bo potekalo bogato mreženjsko in vsebinsko dogajanje. Izkoristite to izjemno priložnost za regijsko mreženje, izmenjavo izkušenj in medsebojno pomoč pri širitvi na tuje trge. Razširite svojo regijsko socialno mrežo in spoznajte ljudi, s katerimi svoje podjetje lahko popeljete še korak višje in hitreje!

‘Speed dating’, srečanja z investitorji in 1:1 pogovori z govorniki

Konferenca PODIM ni zgolj konferenca. Konferenca PODIM je intenzivna dvodnevna podjetniška izkušnja, kjer lahko poleg novih znanj pridobite pester nabor kakovostnih mednarodnih kontaktov, si odprete nove poslovne priložnosti in poznanstva ali se srečate z investitorji tveganega kapitala. Vse to skozi sistematično organizirane aktivnosti, kot so:

  • PODIM Challenge – izjemna priložnost za start-upe, ki iščejo semensko naložbo tveganega kapitala. Investitorski del konference s ‘pitching’ tekmovanjem in srečanji top investitorjev in perspektivnih start-up podjetij iz Alpe Adria regije
  • PODIM 1:1 – srečanja z govorniki, investitorji ter mentorji.
  • PODIM ‘Speed dating’ – ‘zmenkarije’ med uveljavljenimi in start-up podjetij.
  • PODIM Networking – mreženje v pravem pomenu besede med odmori in kosilom.
  • PODIM večerna zabava – z razglasitvijo zmagovalca tekmovanja Start:up Slovenija 2015 za slavnosten zaključek prvega dne konference. 

Priložnosti za mreženje na PODIMu

PODIM Networking
Med odmori, tako ob kavi kot med kosilom, bo oba dneva konference organiziranih več priložnosti za mreženje, povezovanje in snovanje novih stikov – tako na profesionalen kot tudi zabaven način.

Večerna PODIM žurka
Konec prvega dneva bo v hotelu organizirana večerna zabava za vse udeležence konference, skupaj z DJ-jem in zabavnimi vložki. Večerna žurka je še dodatna priložnost za mreženje, spoznavanje in zabavo na sami konferenci.

Več o govornikih in programu konference najdete na spletni strani organizatorja Podim.org.

POPUST za bralce! Ob prijavi vpišite kodo “MP2015” in prejeli boste 20-odstotni popust. Prijava >>

Oznake: ,