Prihaja prenovljeni Projektni forum 2015

V četrtek, 23. aprila 2015, si vzemite čas za Projekti forum 2015, kjer boste poslušali zanimiva predavanja, sodelovali na praktičnih delavnicah ter prisostvovali na dinamičnih okroglih mizah, soočenju mnenj in intervjujih.
Prihaja prenovljeni Projektni forum 2015

Prihaja prenovljeni Projektni forum 2015 (Vir slike: zpm-si.com)

23. april 2015 bo dan, namenjen projektom, ko bo v Ljubljani potekal Projektni forum 2015 v novi preobleki, ki ga prireja Slovensko združenje za projektni management. Spremenjen in osvežen dogodek bodo zaznamovali izvrstni gostje in dinamičen program, ugodne cene kotizacij pa zagotavljajo dostopnost dogodka širokemu krogu potencialnih udeležencev.

Med drugimi prihaja na dogodek državna sekretarka in vodja nove vladne projektne pisarne, pa govorniki iz SPIRIT-aMercatorjaTelekomaClarusaRadia 1, z vami bodo tudi poznavalci Facebooka, kreativnosti, zgodb, medijev,glasbe in še. Seveda bo del Projektnega foruma 2015 tudi kulinarično razvajanje udeležencev in zagotovo bodo lahko dokazali, da je tudi to po svoje projekt.

Projektni forum je tradicionalni in osrednji slovenski dogodek, ki omogoča pregled nad stanjem in pogled v prihodnost projektnega menedžmenta v Sloveniji. Na dogodku pričakujejo preko sto strokovnjakov, s katerimi boste lahko izmenjali mnenja ter poiskali praktične rešitve v strokovnem in družabnem delu programa.

Refresh

Projektni forum 2015 bo potekal pod sloganom Refresh. Sprememba, prenova, osvežitev in nov način dela so besede, ki zaznamujejo Slovensko združenje za projektni management v letu 2015. ZPM z letom 2015 uvaja precej sprememb in novosti, med njimi je najbolj očitna sprememba osvežitev celostne grafične podobe združenja in prenova spletne strani. Izpostaviti velja tudi skorajšnjo prenovo nekaterih programov in uvedbo novih programov ZPM ter izgrajevanje omrežja ZPM z vzpostavljanjem Strateškega sveta ZPM in Partnerstva ZPM.

Popolno osvežitev dobiva tudi Projektni forum, ki so ga prenovili tako konceptualno, kot tudi vsebinsko. Dogodek bo tokrat zgolj enodnevni, vendar bomo skozi dan ponudili številne osvežene vsebinske sklope kot so strokovna predavanja, okrogla miza, intervju, soočenje mnenj in še kaj. Zaradi dostopne cene pa bodo Projektni forum 2015 omogočili večjemu številu udeležencev.

Obiščite spletno stran ter oddajte prijavo! Prosta mesta na dogodku so omejena, zato se čim prej prijavite.

Prijave in več informacij o dogodku…

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje