Prihaja prenovljeni Projektni forum 2015

Avtor — 27.03.2015
V četrtek, 23. aprila 2015, si vzemite čas za Projekti forum 2015, kjer boste poslušali zanimiva predavanja, sodelovali na praktičnih delavnicah ter prisostvovali na dinamičnih okroglih mizah, soočenju mnenj in intervjujih.
Prihaja prenovljeni Projektni forum 2015

Prihaja prenovljeni Projektni forum 2015 (Vir slike: zpm-si.com)

23. april 2015 bo dan, namenjen projektom, ko bo v Ljubljani potekal Projektni forum 2015 v novi preobleki, ki ga prireja Slovensko združenje za projektni management. Spremenjen in osvežen dogodek bodo zaznamovali izvrstni gostje in dinamičen program, ugodne cene kotizacij pa zagotavljajo dostopnost dogodka širokemu krogu potencialnih udeležencev.

Med drugimi prihaja na dogodek državna sekretarka in vodja nove vladne projektne pisarne, pa govorniki iz SPIRIT-aMercatorjaTelekomaClarusaRadia 1, z vami bodo tudi poznavalci Facebooka, kreativnosti, zgodb, medijev,glasbe in še. Seveda bo del Projektnega foruma 2015 tudi kulinarično razvajanje udeležencev in zagotovo bodo lahko dokazali, da je tudi to po svoje projekt.

Projektni forum je tradicionalni in osrednji slovenski dogodek, ki omogoča pregled nad stanjem in pogled v prihodnost projektnega menedžmenta v Sloveniji. Na dogodku pričakujejo preko sto strokovnjakov, s katerimi boste lahko izmenjali mnenja ter poiskali praktične rešitve v strokovnem in družabnem delu programa.

Refresh

Projektni forum 2015 bo potekal pod sloganom Refresh. Sprememba, prenova, osvežitev in nov način dela so besede, ki zaznamujejo Slovensko združenje za projektni management v letu 2015. ZPM z letom 2015 uvaja precej sprememb in novosti, med njimi je najbolj očitna sprememba osvežitev celostne grafične podobe združenja in prenova spletne strani. Izpostaviti velja tudi skorajšnjo prenovo nekaterih programov in uvedbo novih programov ZPM ter izgrajevanje omrežja ZPM z vzpostavljanjem Strateškega sveta ZPM in Partnerstva ZPM.

Popolno osvežitev dobiva tudi Projektni forum, ki so ga prenovili tako konceptualno, kot tudi vsebinsko. Dogodek bo tokrat zgolj enodnevni, vendar bomo skozi dan ponudili številne osvežene vsebinske sklope kot so strokovna predavanja, okrogla miza, intervju, soočenje mnenj in še kaj. Zaradi dostopne cene pa bodo Projektni forum 2015 omogočili večjemu številu udeležencev.

Obiščite spletno stran ter oddajte prijavo! Prosta mesta na dogodku so omejena, zato se čim prej prijavite.

Prijave in več informacij o dogodku…

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje