Prihajajoči MP dogodki

Avtor — 15.11.2011
Zavod mladi podjetnik vabi na brezplačna podjetniška izobraževanja, namenjena vsem, ki razmišljate o odprtju lastnega podjetja ter vsem, ki imate mlado podjetje. Hkrati pa tudi tistim, ki poslujete več let ter želite osvežiti znanje s področja podjetništva in pridobiti sveže informacije.
Prihajajoči MP dogodki

Prihajajoči MP dogodki.

MP dogodek: miniMAX – program za vodenje podjetja!

Nameravaš postati podjetnik oziroma že imaš podjetje? V tem primeru si se že ali pa se boš srečal z birokratskimi opravili, ki sledijo ustanovitvi podjetja: izdajanje računov, spremljanje plačil, opomini, izterjave, potni nalogi, to so opravila vsakega podjetnika. Si jih želiš poenostaviti?

Kje: Visoka šola za računovodstvo, Stegne 21c, II/nadstropje, 1000 Ljubljana

Kdaj: 17. november 2011 od 17.00 – 18.30

Več >>

MP dogodek: Postani podjetnik! – Ljubljana

Postani podjetnik tokrat tudi v Ljubljani. Predavala bosta Blaž Kos, vodja Kluba poslovni angeli Slovenije in Admir Latić, mladi podjetnik, ki smo ga v mesecu juniju okronali za mladega podjetnika leta. Z vami bosta delila zanimive zgodbice in izkušnje iz podjetništva.

Kje: Ekonomska fakulteta v Ljubljani, predavalnica P-019 (klet)

Kdaj: 22. november 2011 od 17.00 – 19.00

Več >>

MP delavnica: Osnove prodaje

Uspeh v poslovnem svetu je odvisen od tega, kako dobro znate prodajati in od tega, kakšno mnenje si o vas ustvarijo vaši trenutni in bodoči kupci. Zavod mladi podjetnik vabi na celodnevno izobraževanje, kjer bodo teoretična znanja o prodaji in storitvah predstavljena na praktičnih primerih. Delavnica je plačljiva!

Kje: Tehnološki park Ljubljana, stavba B

Kdaj: 25. november 2011 od 9.00 – 16.00

Več >>

MP individualno svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Razmišljate o ustanovitvi podjetja, pa imate premalo informacij? Ne veste kateri stroški so povezani z ustanovitvijo podjetja? Je za vas bolj primeren s. p. ali d. o. o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja.

Kje: Ljubljana, Kunaverjeva 9

Kdaj: 30. november 2011 od 8.00 – 17.00

Več >>

MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Maribor

Vabimo vas na novo izobraževanje v sklopu dogodkov Lastno podjetje? Zakaj pa ne! Tokrat v Mariboru, v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico. Predstavili vam bomo tri teme: ustanovitev podjetja, poslovni načrt ter pridobivanje nepovratnih sredstev.

Kje: Štajerska gospodarska zbornica, Ulica talcev 24, 2000 Maribor

Kdaj: 30. november 2011 od 16.00 – 19.30

Več >>

MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Sežana

Vabimo vas na novo izobraževanje v sklopu dogodkov Lastno podjetje? Zakaj pa ne! Tokrat v Sežani, v sodelovanju s Sežanskim inkubatorjem. Dogodek bo razdeljen na dva sklopa: pred ustanovitvijo podjetja ter prvi koraki poslovanja podjetja.

Kje: Sežana, Kraška ulica 2, Poslovno inovacijski center, konferenčna dvorana (1. nadstropje).

Kdaj: 07. december 2011 od 14.45 – 19.00

Več >>