Prihajajoči teden izkoristite za podjetniško izobraževanje

Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Podjetniki: naj vam znanja ne bo nikoli dovolj

Podjetniki: naj vam znanja ne bo nikoli dovolj (Vir slike: Freeimages.com)

Delavnica za učinkovito delo s portalom KaDo.si

Prenova strokovnega portala Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve prinaša tudi njegovo tehnično nadgradnjo. Na brezplačni delavnici boste spoznali vse prednosti, ki jih ponuja spletni portal, in se naučili, kako ga oblikujete po svoji meri.

Kdaj 22.07.2014, od 10:00 do 11:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

SAOP v okviru novega načina izobraževanja za uporabo programa miniMAX vabi na spletni seminar. Poleg internetne povezave potrebujete le zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo, sicer pa lahko postavljate pisna vprašanja.

Kdaj 22.07.2014, od 13:00 do 14:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Pripravništvo za podatkovnega analitika v Hekovniku

Prijavi se na edinstveni poletni program pripravništva za analitika poslovnih podatkov, ki so ga pripravili v Hekovniku. Program vsebuje spoznavanje teorije v povezavi s prakso in se bo začel izvajati 23. julija in iztekel konec oktobra.

Kdaj 23.07.2014, od 08:00 do 12:00
Kje Hekovnik

Več informacij >>

Evidenčno knjiženje in poročanje proračunskih uporabnikov

Da bodo podatki za polletno poročilo ustrezni, je treba zagotoviti pravilno evidenčno knjiženje. S tem namenom so pri SAOP razpisali seminar, na katerem boste izvedeli, na kaj morate biti pozorni pri knjiženju ter kako se pravilno pripravlja in preverja evidenčne vknjižbe v javnih zavodih.

Kdaj 23.07.2014, od 09:00 do 10:00
Kje Spletni seminar

Več informacij >>

Polletno poročanje in vpliv zakonodaje na obračun plač

Poleg splošnih novosti, ki so jih prinesle spremembe zakonodaje, se v praksi vsak dan pojavljajo nova vprašanja in dileme na področju plač javnih uslužbencev in njihovega obračunavanja. Seminar je namenjen računovodjem, ravnateljem in vsem, ki te novosti potrebujete pri svojem delu.

Kdaj 24.07.2014, od 09:00 do 13:00
Kje M-hotel, Derčeva 4, Ljubljana

Več informacij >>

Oznake: , ,