Prijave na EBAN Winter University 2016 le še danes

Avtor — 01.10.2016
Največji investicijski dogodek v regiji Coinvest Venture Days letos združuje moči pri organizaciji konference z EBAN Winter University 2016 in Zagreb Connect v Zagrebu 29. in 30. novembra.
Prijave na EBAN Winter University 2016 le še danes

Na EBAN Winter University 2016 se lahko prijavite le še danes

Organizatorji EBAN Winter University so dosegli dogovor o partnerstvu s predstavniki Coinvesta, mednarodne platforme iz Slovenije, ki povezuje regionalne startupe in mednarodne investitorje.

Davorin Štetner, predsednik Hrvaške mreže poslovnih angelov, je izrazil zadovoljstvo glede dogovora: “Tako partnerstvo nam omogoča, da konferenco EBAN Winter University dodatno utrdimo in zaokrožimo celotno zgodbo. Izjemno smo ponosni, da so znana imena, kot je Coinvest, v regiji prepoznala pomembnost te konference in se nam odločila pridružiti kot partner. S povezovanjem vseh pomembnih dogodkov pod krilom naše konference našim gostom in prijavljenim startupom resnično jamčimo sodelovanje na najmočnejšem tovrstnem dogodku v tem delu Evrope.”

Miha Prebil, Coinvest CEO, pozdravlja dogovor: “COINVEST se je v zadnjih letih uspel vzpostaviti kot največja investicijska konferenca za visokotehnološke startupe v J in JV Evropi in letošnji dogovor po našem mnenju za oba partnerja predstavlja pomemben korak naprej – za COINVEST zlasti zato, ker preko tega partnerstva startupom omogoča dostop do ene največjih povezanih mrež kapitala v Evropi, EBAN Winter University pa prinaša večletne izkušnje in pregled nad trgom startupov. Prihodnje leto bo COINVEST konferenca še okrepljena lahko ponudila še boljši dostop do različnih virov financiranja, posebej tudi za biotehnološke projekte. “

Coinvest je platforma, usmerjena v krepitev vezi med startupi iz južne in jugovzhodne Evrope in potencialnimi mednarodnimi investitorji. Coinvest se v prvi vrsti fokusira na visokotehnološke startupe, ki iščejo pomoč v obliki prenosa znanja in izkušenj, oblikovanju poslovnega modela ter finančnih spodbud za prenos poslovanja na trg. V ta namen vsako leto organizira dogodek Coinvest Venture Days, največji investicijski dogodek v regiji, prek katerega skuša olajšati dostop startupom iz tako imenovane Nove Evrope do investitorjev iz celega sveta in omogočiti povezovanje ter izmenjavo idej med njimi.

Za prijavo na Zagreb Connect le še nekaj ur

Zagreb Connect je pomemben del konference EBAN Winter University 2016, ki se letos prvič odvija na Hrvaškem. V dveh dnevih programa konferenca nudi pregled najnovejših trendov na svetovni startup sceni, ki se bodo predstavili pred uglednimi podjetniki, poslovnimi angeli in ostalimi investitorji.

Rok prijave je 1. oktober, cilj pa je zagotoviti sodelovanje najboljših startupov in idej.

Startup natečaj Zagreb Connect omogoča vsem registriranim ekipam predstavitev pred poslovnimi angeli in ostalimi investitorji iz celega sveta, medtem ko se bo najboljših 20 predstavilo na konferenci in tako borilo za nagradni sklad v vrednosti 50.000 evrov.

Prijave potekajo prek spletne strani http://ebanwu2016.com/