Prijave na Start:up TURO možne le še danes

Avtor — 21.11.2016
Le še danes se zbirajo prijave za Startup TURO, katerega osrednji dogodek je Start:up Vikend, ki bo potekal od 25. do 27. novembra in bo ekipam ponudil idealno priložnost za dodelavo in nadgradnjo idej, poslovnih modelov in produktov.
Prijave na Start:up TURO možne le še danes

Prijave na Start:up TURO možne le še danes

Prijave na intenziven enomesečni program Start:up TURA možne do 21. novembra

Izbrane ekipe bodo povabili na delovni Start:up vikend, ki bo potekal od 25. do 27. novembra in bo ponudil idealno priložnost za dodelavo in nadgradnjo idej, poslovnih modelov in produktov. Strokovna komisija bo nato na DEMO večeru 27. novembra izbrala vsaj 3 udeležence enomesečnega intenzivnega programa, ki bo trajal od 27. novembra do 27. decembra.

Izbrane ekipe bodo prejele podporo v obliki brezplačne uporabe delovnega mesta v Geek House Coworking prostoru Tovarne podjemov, vsaj 20 ur svetovanja izkušenih mentorjev in vstopnico za konferenco PODIM. Poleg brezplačnega podjetniškega svetovanja, ugodnega delovnega okolja ter atraktivne ponudbe brezplačnih dogodkov želijo organizatorji še posebej izpostaviti priložnost za vzpostavitev partnerskega sodelovanja z družbo Večer in drugimi zasebnimi investitorji in partnerji, ki želijo podpreti najperspektivnejše start-upe in jim omogočiti hitrejši razvoj produkta in uspešnejši prodor na trg.

Startupovski paket dobrodošlice

Za vse startuperje iz Maribora in drugih delov Slovenije in tujine, ki bi želeli zagnati oziroma razvijati svoje startup podjetje v okviru hitro rastoče mariborske startup skupnosti so nosilci programa Start:up Maribor, v sodelovanju z Mestno občino Maribor, Večerom in drugimi partnerji, pripravili tudi startupovski paket dobrodošlice, ki vsebuje brezplačno svetovanje izkušenih strokovnjakov, brezplačno uporabo startup coworking prostora ter aktivno pomoč pri vključevanju v mariborsko startup sceno.

Vzporedno s programom Start:up TURA potekajo tudi srečanja Start:up Müsli

Na njih se ob torkih družijo hustlerji, hekerji, dizajnerji in drugi člani mariborske startup skupnosti, katerih imena lahko najdete tudi na spletni strani www.startupmaribor.si, kjer se izgrajuje katalog članov mariborske startup skupnosti. Prihajajoč torek, bo udeležence motiviral Smiljan Mori, ki bo pokazal kako se znebiti morebitnega straha pred podjetniškim neuspehom

Vir: Start:up TURA